Ramona Păun, nuntă ca-n povești în inima New Yorkului. Câte rochii de mireasă a schimbat și ce persoane au fost prezente la eveniment

Data publicării:
Ramona Păun, Cosmin Mihăiță, sursa foto Indtagram
Descriere foto: Ramona Păun, Cosmin Mihăiță, sursa foto Indtagram

Ramona Păun a oferit mai multe detalii cu privire la cel mai important eveniment ce a avut recent loc în viața sa.

După mai bine de 10 ani de relație, Ramona Păun a ales să-și petreacă tot restul vieții alături de cel care i-a devenit oficial soț, Cosmin Mihăiță. Cei doi nu au vrut ca evenimentul să fie unul simplu, ci și-au dorit ca ziua să fie una cu adevărat memorabilă, departe de ce au ajuns să fie nunțile din zilele noastre. Astfel, vedeta de la Pro TV și soțul său au spus „Da” în orașul lor de suflet, New York, acolo unde și-au organizat și cununia religioasă.

„Eram siguri de pasul acesta cu mai mult timp în urmă, dar simt că l-am făcut în punctul maxim de maturitate. De cerut, m-a cerut în Belgia și ne-am dorit inițial să facem nunta acolo, dar nu s-a putut, pentru că trebuie să ai rezidență și culmea s-a putut în orașul nostru preferat. Întâmplător a aflat Cosmin de la un amic care a făcut pasul cel mare în New York. Noi ne-am dorit foarte mult ca acest moment să fie pentru noi, să ne bucurăm din plin, să scăpăm de stresul unei nunți clasice, mari. Noi nu am fi putut să facem o nuntă restrânsă. Chiar am vrut să fie memorabil, pentru că New Yorkul e orașul nostru preferat.”, a declarat Ramona Păun în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Cristi Mitrea respinge acuzațiile de agresivitate la adresa Andreei Mantea: „E ușor să pozezi în victimă”. Declarațiile cutremurătoare făcute de vedetă în trecut

A avut două rochii de mireasă

Ramona Păun s-a pregătit pentru acest eveniment ca și cum acțiunea s-ar fi desfășurat în țară, astfel încât vedeta a avut la ea două rochii de schimb. De asemenea, le-au fost martori alte șase persoane, care s-au bucurat alături de ei pentru acest eveniment unic din viață.

„Au văzut și ceilalți turiști, ne-au aplaudat. M-am dus cu rochia de mireasă, cei de la avion au fost foarte drăguți, nu am pus-o în bagajul de cală pentru că riscam să ajung fără ea. Aveam două rochii, una pentru civilă și una pentru religioasă. Este nepotul lui George Mihăiță (n.r. soțul ei), eu îi spun unchi. A fost nuntă în toată regula, doar că nu a fost cu mulți oameni. Am fost cu nașii, cu prietena mea cea mai bună și unul dintre cei mai buni prieteni a lui Cosmin.”, a mai spus vedeta.

VEZI și: Simona Gherghe, pe patul de spital. Anunțul îngrijorător făcut de vedetă: „S-a întâmplat asta”

Au fost cununați de un preot român

Mai mult, întâmplarea a făcut ca preotul care le-a oficializat legătura în fața lui Dumnezeu să fie unul român, într-o biserică deosebit de frumoasă, motiv pentru care Ramona Păun spune că totul a ieșit de vis.

„Nu a fost o căsătorie simbolică, pentru că altfel nu am fi putut merge la biserică. Am mers la cea mai frumoasă biserică ortodoxă de acolo, slujea un preot român. A fost o ceremonie pe sufletul nostru. Am fost șase persoane, plus doi prieteni care locuiesc acolo. O să ne întâlnim cu prietenii și familia la o petrecere.”, mai spune Ramona Păun.

VEZI și: Cum a schimbat-o pe Andreea Marin moartea mamei sale: „Nu mi-am permis luxul de a plânge”. Avea 9 ani când s-a întâmplat tragedia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel