Randi, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan. Cum se apară artistul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Randi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Randi, Instagram

Randi a avut o primă reacție, după ce în urmă cu 8 luni polițiști l-ar fi prins sub influența substanțelor interzise, la volan. Rezultate au venit abia acum, iar acestea indică că artistul ar fi consumat cocaină și canabis. Acesta spune însă cu totul altceva.

Cunoscutul cântăreț Randi este cercetat într-un dosar penal pentru conducerea sub influența drogurilor. În luna februarie, artistul a fost oprit în trafic de polițiști, pe DN1, pentru un control de rutină. Pentru că ar fi refuzat să fie testat cu aparatul drugtest, cântărețul a fost dus de oamenii legii la Medicină Legală, unde i s-au recoltat probe biologice. Rezultatul de la INML a venit abia acum şi a confirmat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive. Potrivit antena3.ro, cântărețul ar fi consumat cocaină şi canabis înainte de a se urca la volan.

Te-ar putea interesa și: Babasha, noi detalii după ce s-a trezit cu fața semiparalizată. Ce spune despre concertele pe care trebuia să le susțină / Foto

„La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 16:00,  poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe D.N. 1, în zona localităţii Săftica, căruia i-au solicitat să se supună testării cu aparatul drugtest, însă acesta a refuzat. Persoana în cauză a fost condusă la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru stabilirea eventualei prezenţe în organism a substanţelor psihoactive” , a anunțat duminică IPJ Ilfov.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Buletinul de Analiză Toxicologică transmis de INML a confirmat prezența în organism a unor substanțe psihoactive. „În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a mai transmis IPJ Ilfov.

Te-ar putea interesa și: Dieta care o menține în formă pe Anca Țurcașiu la 54 de ani. Ce mănâncă artista la micul dejun: „Poate vi se pare ciudat ce am ales” / Video

Randi, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan. Cum se apară artistul

Cu toate acestea, artistul neagă vehement acuzațiile care i se aduc și spune că nu a consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan. Într-o intervenție la Antena 3, cântărețul a declarat că informațiile apărute nu sunt adevărate și a subliniat că este complet nevinovat.

„Nu este adevărat. Nu este. Vă mulțumesc frumos!”, a declarat Randi, la Antena 3, potrivit wowbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel