Rareș de la Insula Iubirii nu s-a mai abținut și i-a transmis un mesaj ispitei Radu: „Vreau să îi mulțumesc”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Rareș Petre/Radu Stoicescu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Rareș Petre/Radu Stoicescu

Rareș Petre, concurentul de la „Insula Iubirii”, i-a transmis un mesaj ispitei Radu, după ce a văzut declarațiile făcute de acesta în testimoniale. 

În urmă cu doar câteva zile, Radu Stoicescu, ispita de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, a făcut mai multe dezvăluiri despre relația dintre el și Daiana, fosta iubită a lui Rareș, concurent în acest sezon. Bărbatul a mărturisit că păstrează legătura cu aceasta, în ciuda faptului că ea a negat acest lucru. Ba mai mult de atât, ispita a spus că au aproape o relație la distanță și că Daiana îl sună uneori și la 4 dimineața. Deși nu au apucat să se întâlnească după finalizarea emisiunii, se pare că cei doi au vorbit constant și nu au lăsat ca legătura dintre ei să se rupă. Radu a spus că el și Daiana au vorbit și în perioada în care ea a fost în vacanță în Grecia, singura problemă este că ea era acolo cu Rareș, iubitul ei de care nu se despărțise încă. Daiana nu a spus public că ea și Rareș au ales să pună punct relației, dar a postat un videoclip, pe pagina sa de TikTok, din care dădea de înțeles că povestea lor de dragoste a luat sfârșit. 

„Din ce am înțeles, a negat faptul că noi comunicăm. În acea perioadă comunicam aproape zilnic. Eu nu am negat. Avem o legătură strânsă dar nu știm în ce direcție ne ducem. Am ajuns în momentul în care mă sună la 4 dimineața, iar eu îi și răspund. Să fiu sincer, îmi place foarte mult să vorbesc cu ea. Aș putea să zic că este un fel de relație la distanță în care nu ne vedem. Nu am apucat să ne vedem de când s-a terminat filmarea emisiunii, dar cu toate astea suntem activi. Chiar și în momentele în care a fost plecată în Grecia am apucat să ne scriem, ceea ce este o plăcere atât pentru mine, cât și pentru ea”, a declarat ispita Radu, în cadrul testimonialului care a avut loc la 6 luni de la finalizarea filmărilor.

Te-ar putea interesa și: Maria de la Insula Iubirii, criticată pentru că lucrează într-o patiserie. Cum a reacționat

„Vreau să îi mulțumesc lui Radu”

Acum, după ce a văzut declarațiile ispitei din cadrul testimonialelor, Rareș s-a hotărât să îi dea replica și a postat pe Instagram un mesaj pentru ispită. Acesta i-a mulțumit pentru sinceritate și, într-un mod ironic, i-a spus că dacă are nevoie de ceva, să îl contacteze.

„Salutări la toată lumea! Vreau să facă și eu un videoclip pentru toată zarva asta de pe internet, în care vreau să îi mulțumesc lui Radu pentru toată sinceritatea de care a dat dovadă acolo la interviu și pentru tot ce a spus. Radule, îți mulțumesc frumos! Te pup! Dacă ai ceva probleme cu telefonul sau cu laptop-ul tău, te aștept. Pentru tine totul e gratis”, a fost mesajul transmis de Rareș.

La ceremonia finală din cadrul reality show-ului, Rareș și Daiana au decis să plece împreună acasă, în ciuda imaginilor dureroase pe care Daiana le-a văzut. Ba mai mult, pe rețelele sociale, cei doi au postat imagini din care reieșea faptul că sunt împreună în concediu și că se bucură de frumoasa poveste de dragoste pe care o au. Se pare, însă, că după o perioadă, lucrurile nu au mai mers așa cum trebuie între ei.

@levellady Testimoniale nedifuzate la TV Radu Stoicescu Partea 4 #radu #daiana #nedifuzat #exclusiv #antenaplay #insulaiubirii #insulaiubirii2024 #insulaiubiriisezonul8????️ #fy #fyp #fypage #foryou #antena1 #antenaplay #fiertipeinsula #integral #cincipasidebine #iustina #maria #simona #daiana #cristina #eric #andrei #nedifuzat ♬ original sound - LevelLady????????????



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel