Războiul dintre Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău, la un alt nivel! Artista s-a dus cu poliția peste omul de afaceri: „Încercăm să recuperăm copiii”

Data publicării:
 Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se termina! Artista a mers cu poliția peste omul de afaceri!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat în 2022 și nici până în ziua de azi scandalurile dintre ei nu au luat sfârșit. Cei doi nu pot îngropa nici acum securea războiului, astfel că tensiunile și certurile dintre ei iau amploare pe zi ce trece. De această dată, artista îl acuză pe Gabi Bădălău că nu o lasă să își vadă copiii și că în ultimele două săptămâni, timp în care băieții și-au petrecut vacanța, la Bolintin, alături de tatăl lor, ea nu a putut să vorbească nici măcar la telefon cu micuții, pentru că omul de afaceri nu îi lasă.

„Astăzi, 31.08.24 după o perioada de timp de când tac, tac și iar tac…. am ales să-mi strig durerea de mamă către Statul Roman, Poliția Romană și către drepturile copiilor. Sunt 14 zile, mai exact de când copiii mei sunt în vacanță la tatăl lor, mai exact la domiciliul bunicilor din Bolintin Vale și, astăzi, conform hotărârii judecătorești, copiii trebuiau aduși acasă, la domiciliul meu.

Poliția din Bolintin Vale, mi-a transmis că a luat legătura cu el si a spus: «Nu îi aduc, să facă ce trebuie legal». Pe ce se bazează, omul acesta inconștient??? Nici poliția nu poate face nimic? Miercuri 28.08.24 am primit un mesaj de la tatăl copiilor mei, în care îmi transmite că el, își prelungește vacanța cu copiii, chiar și pe timpul meu. În acest timp, vrând să port legături personale cu cei doi copii, tatăl, le închide telefonul imediat, nu-i lasă să vorbească și-mi transmite cuvinte precum «Marș, lasă-ne, copiii nu te mai vor, copiii nu mai vor la tine», îmi adresează injurii cumplite pe care cei doi minori le aud frecvent și nu pot face mai nimic”, a scris Claudia Claudia Pătrașcanu revoltată, pe pagina sa de Instagram.

Războiul dintre Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău, la un alt nivel! Artista s-a dus cu poliția peste omul de afaceri

În cursul acestei zile, artista a cerul ajutorul poliției din Voluntari și a mers cu oamenii legii peste Gabi Bădălău pentru a-și putea recupera copiii. Toate au fost, însă, în zadar. Pentru a nu discuta cu oamenii legii și nici cu fosta soție, omul de afaceri a plecat în trombă de acasă, numai ca artista să nu-și poată lua băieții.

„De la ora 12.30, împreună cu un echipaj de poliție din Voluntari, încercăm să recuperăm copiii, dar fără nicio reușită. Nici cele trei echipaje de poliție 112 nu au reușit să îl convingă să-mi aducă copiii. A plecat în trombă de la domiciliul din Pipera, prin tot Bucureștiul, numai să nu-mi pot lua copiii acasă, pe timpul meu legal”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrașcanu susține că ar fi fost amenințată de Gabi Bădălău

Artista susține Gabi Bădălău i-ar fi spus că poliția nu poate să facă nimic în cazul lui, pentru că are un tată influent. Mai mult, omul de afaceri ar fi amenințat-o că va plăti pe cineva să o arunce într-un șanț, fără să știe cine a făcut-o.

„Imi strigă că nu-l interesează dacă merg la poliție, dacă merg către autorități… deoarece el face legea in România… Îl citez: «Săraco, eu dau bani grei avocaților, sute de mii… nicio poliție din țara asta nu-mi poate face nimic pentru că tata a fost și încă e șmecher…. nu uita că am și INML-ul în portofel… doar C.Ț e șmecher datorită lu’ tata… ai grija ce faci că plătesc pe cineva și te aruncă pe autostradă într-un șanț și nu știi cine a făcut-o»”, a mărturisit Claudia Pătrașcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel