Războiul dintre Mihai Albu și fosta soție, Iulia Albu, continuă. Designerul a făcut acuzații grave

Data publicării:
Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram
Descriere foto: Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Mihai Albu nu a mai suportat și a dat cărțile pe față în scandalul cu fosta soție, Iulia Albu. Designerul o acuză pe aceasta că nu îl lasă să își vadă fiica.

Designerul Mihai Albu a răbufnit și a vorbit deschis despre problemele legate de respectarea programului de vizită stabilit pentru fiica sa, Mikaela, după despărțirea de Iulia Albu. Acesta o acuză pe fosta sa soție pentru faptul că nu este lăsat să își vadă fiica, deși ea își dorește. Mai mult de atât, până anul acesta, Mihai Albu nu avea voie nici măcar să vorbească la telefon cu Mikaela atunci când dorea. Celebrul designer a mărturisit că cel mai mult este deranjat de faptul că Iulia Albu nu o lasă pe cea mică să facă diverse activități cu tatăl ei, deși nu are alte planuri sau un alt program deja stabilit. 

„Nu știu de ce fosta procedează așa”

„Nu se respectă programul. Nu știu de ce fosta procedează așa. Se pornește cumva de la ideea că bărbatul care a ieșit din căsnicie e rupt de familie. Vorbesc cu Mikaela destul de des la telefon. Anul ăsta am tot vorbit cu ea, până anul trecut nu am vorbit, eram restricționat. În vacanța de vară aveam conform programului stabilit de instanța judecătorească aproape o lună. A fost doar trei zile la mine. Nu a lăsat-o. A fost cu mine trei zile la familia Elenei. După care nu a mai lăsat-o, nu a existat o explicație. Sunt obișnuit. S-a întâmplat așa ceva și în alte vacanțe. Cel mai tare mă deranjează că nici nu a avut alt program, a stat acasă”, a declarat Mihai Albu, la emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”

Te-ar putea interesa și: Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

„Copilul a rămas în diverse locuri, numai la tată nu”

De asemenea, Mihai Albu a mărturisit că nu este prima dată când se întâmplă astfel de situații, fiind deja obișnuit. Un alt lucru care l-a deranjat foarte mult este faptul că nu a fost înștiințat atunci când Iulia Albu a părăsit țara pentru a participa la un concurs, iar fiica sa a locuit la rude și prieteni, deși putea sta la tatăl ei în perioada respectivă. Deși crede că femeia a avut anumite motive, designerul recunoaște că nu știe despre ce ar putea fi vorba, dar așteaptă să le afle. Cu toate acestea, Mihai Albu spune că nu se mai lasă atât de ușor supărat de aceste situații, mai ales că Mikaela a crescut și știe că ea își dorește să petreacă timp cu tatăl ei.

„Atâta timp cât te lovești de un zid e foarte greu să gestionezi pentru că și copilul e pus într-o situație de a alege, de a da explicații. Nu vreau să creez o tensiune și să fac scandal, am făcut multă vreme. Pe mine nu m-a contactat să îmi spună că va pleca două luni de zile la un concurs în afara țării. Copilul a rămas în diverse locuri, numai la tată nu. A stat cu mama iubitului ei, decât să stea la mine. A mai stat cu o prietenă, la amici, numai la mine nu. A găsit întotdeauna ceva mai bun. Probabil că a avut motivele ei și o să le spună, eu nu le știu. Mie Mikaela mi-a spus că nu a lăsat-o. Eu o întreb de fiecare dată dacă vrea să vină și ea vrea. Nu mai pun la suflet, a crescut frumos fata, știu cum gândește”, a adăugat designerul. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel