Războiul dintre Pepe și Raluca Pastramă continuă. Ce acuzații a făcut fosta soție a cântărețului: „Se face de râs”

Data actualizării: | Data publicării:
Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show
Descriere foto: Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Războiul dintre Pepe și Raluca Pastramă continuă. După ce artistul i-a adus mai multe acuzații fostei sale soții, ea a ieșit public și a clarificat situația. 

După trei ani de la divorț, Pepe și Raluca Pastramă încă nu și-au rezolvat problemele. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, iar după 8 ani de căsnicie au ales să pună punct relației și să o ia pe drumuri separate. Au împreună două fetițe, iar acum se află în război. 

Cei doi și-au adus acuzații grave unul celuilalt și și-au făcut reproșuri publice, iar conflictul a devenit din ce în ce mai grav. Zilele trecute, Pepe a afirmat că ar deține dovezi compromițătoare și că fosta sa soție ar fi fost implicată în comportamente inadecvate. De asemenea, el a sugerat că Raluca ar fi consumat substanțe interzise, acuzație care a stârnit o reacție vehementă din partea acesteia.

„Este un om plin de ură”

Acum, Raluca Pastramă a făcut mai multe declarații și a dezvăluit care ar fi, de fapt, adevărul din spatele acuzațiilor grave aduse de tatăl copiilor săi. Fosta soție a lui Pepe a mărturisit că artistul ar încerca să manipuleze opinia oamenilor, astfel încât ea să fie văzută printr-o lumină negativă. De asemenea, femeia a declarat că ceea ce Pepe a spus despre ea nu este un simplu subiect de scandal, ci o strategie prin care fostul ei soț încearcă să o discrediteze și să îi creeze o imagine proastă în fața oamenilor, inducându-le acestora idei false despre ea. 

„Măi oameni buni, de ce o poză de acum câteva luni apare acum în ziar? De ce cu iz tendențios? Ce poveste este asta? Nu pot să mai merg pe stradă că imediat apare o poveste? (…) Nu ați văzut cum Pepe a reușit pentru o seară să manipuleze niște oameni buni într-un platou TV, comițând infracțiuni? Acum a început și cu voi? Da, clar știu că el (PEPE) se află în spatele acestor povești, îmi este clar. Sper să vă fie și vouă!!!

Nu, nu este doar un subiect de scandal, în spatele acestei povești este un om plin de ură care se face de râs, încercând să o discrediteze pe mama copiilor lui, vrând, de fapt, să inducă oamenilor, din nou, alte lucruri urâte despre mine”, a scris Raluca Pastramă pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Daniela Crudu, dezvăluiri despre viața de mămică. Cu ce se ocupă fosta asistentă TV, după ce s-a retras din televiziune

„M-a marcat foarte tare ce am văzut”

Când Pepe a prezentat imaginile cu fosta lui soție, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, Mara Bănică, prezentă în emisiune, a rămas de-a dreptul șocată. Jurnalista a mărturisit că, odată ajunsă acasă, nu a mai putut dormi din cauza impactului emoțional al dezvăluirilor și a descris seara ca fiind extrem de dificilă și neașteptată. De asemenea, Mara Bănică și-a exprimat îngrijorarea față de efectele pe care aceste dezvăluiri le-ar putea avea asupra copiilor cuplului.

„S-a ajuns la o serie de dezvăluiri care s-au finalizat cu sosirea intempestivă a lui Pepe în platou, care ne-a arătat niște imagini în pauza publicitară în care spune că Raluca s-ar droga și niște filmulețe, nu le-aș numi pornografice, din intimitatea ei, dacă ea este în acele imagini.

Eu pe oamenii aceștia i-am cunoscut. Am fost la nunta lor, la botezul copiilor, am fost în casa lor atunci când erau un cuplu. M-a marcat foarte tare ce am văzut și ce s-a creat la „Un show păcătos”. Vreau să spun public că îmi pare foarte rău, în primul rând pentru copiii lor. Ea e mama lor, el e tatăl lor și peste ani de zile, lucrurile astea rămân în memoria asta a internetului. Nici nu știu dacă e adevărat, dacă nu e, dacă e de interpretat la fotografiile și filmulețele acelea. Aș ruga-o pe Raluca să iasă public și să spună ceva despre imaginile astea, să ne lămurească cumva. Mi-aș dori mult să nu fie așa. Am trăit o seară șocantă, una dintre puținele seri de genul acesta pentru mine”, a spus Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel