Răzvan Fodor, confesiuni despre relația cu Irina și cum l-a schimbat viața de familie: „Sunt un soț și un părinte responsabil”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Irina Fodor
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Irina Fodor

Răzvan Fodor a povestit despre perioadă în care a cunoscut-o pe soția sa, Irina, dar și despre felul în care și-a dat seama că ea este persoana potrivită pentru el, după ce a trecut prin mai multe dezamăgiri. 

Invitat la podcastul „Ac de Siguranță cu Răzvan Exarhu”, Răzvan Fodor a vorbit despre începuturile relației cu soția sa, Irina. Acesta a mărturisit că se afla într-o perioadă în care trăise mai multe dezamăgiri și nu își dorea să înceapă o nouă poveste de dragoste prea curând. Cu toate acestea, Irina l-a fermecat rapid și au început o relație. Deși diferența de vârstă dintre ei este una destul de mare, el fiind cu 14 ani mai mare decât ea, acest lucru nu i-a împiedicat să ajungă astăzi la o căsnicie de peste 14 ani. Răzvan Fodor a povestit cum a cucerit-o pe soția sa chiar  cu ajutorul a câtorva glume pe care acum le consideră foarte neinspirate, dar văzând că tânăra este amuzată de acestea, și-a dat seama că lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună și că merită să își dea o șansă, realizând că se potrivesc.

„Îmi era foarte frică, nu mai voiam să am nicio relație”

„Diferența de vârstă între noi este de 14 ani. Eu eram deja vulpoi bătrân și cumva în gardă. Îmi era foarte frică, nu mai voiam să am nicio relație, nu mai credeam în nimic. Fusesem „posedat” și de un misogin pentru o perioadă bună de timp și parcă mă simțeam prost. Am avut niște relații nereușite, dar relațiile cunoscute au fost unele reușite. Ideea e că nu mai voiam să mă bag în nimic care să mă facă să sufăr. Trebuia să ieși, să povestești, să fii îngăduitor. Nu mai aveam forța asta. I-am dat o șansă relației și am intrat foarte abrupt în ceea ce înseamnă relație după ce ne-am ținut de mână și ne-am sărutat. Ne-am mutat împreună. Cumva trebuia să detensionez și diferența de vârstă și cumva trebuia să legalizez treaba asta cu ea. Ea era foarte pragmatică, a fost tocilară. Am găsit o glumă foarte proastă pe Youtube și am rămas plăcut surprins că ei i-a plăcut și a râs. Și am zis că sunt pe drumul cel bun cu fata asta”, a declarat Răzvan Fodor, la podcastul lui Răzvan Exarhu.

Te-ar putea interesa și: Carmen Grebenișan, despre noua relație și viața după divorț: „Sunt deschisă la aventuri, la lucruri noi” 

„Sunt un soț și un părinte responsabil”

De asemenea, Răzvan Fodor a vorbit despre schimbările prin care a trecut pe plan personal și profesional de-a lungul timpului. Acesta recunoaște că schimbarea cea mai mare a avut loc atunci când și-a dat seama că i se potrivește perfect viața de familie, de soț și tată. Astfel, a încercat să devină un partener și un părinte responsabil, să fie mereu acolo pentru familia lui, dar și-a păstrat originalitatea și stilul amuzant care l-au caracterizat întotdeauna.

„Schimbarea decisivă a fost când am înțeles că treaba asta cu copilul și familia mi se potrivesc mânușă. Și atunci m-am schimbat, dar m-am schimbat cum am vrut eu. Am găsit o soluție foarte bună. Sunt un soț și un părinte responsabil, dar nu m-am dus în zona aia de tată clasic”, a precizat Răzvan Fodor, la podcastul „Ac de Siguranță cu Răzvan Exarhu”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel