Răzvan Kovacs, primele declarații după ce Ema a spus că ar fi părăsit-o

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Ema.Ema
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Ema.Ema

Ema și Răzvan, concurenții din sezonul trecut al emisiunii „Insula Iubirii”, și-au spus adio. Ema a postat pe Instagram, în urmă cu trei zile, un mesaj în care anunța separarea. Acum, soțul ei i-a dat replica.

În urmă cu câteva zile, Ema a postat pe rețelele sociale un mesaj în care anunța că ea și soțul ei, Răzvan Kovacs, s-au despărțit, aducându-i acestuia mai multe acuzații grave. Femeia a spus că ea și cei doi copii nu au reprezentat o prioritate pentru el și că munca era mult mai importantă decât familia sa. De asemenea, a scris că Răzvan i-a abandonat fără să îi pese de ea sau de cei mici și că își dorește ca bărbatul să ajungă în situația în care iubește, dar nu este iubit la rândul lui.

„Pentru noi, acasă era el, iar pentru el, acasă era munca lui sau „sunt ocupat”. Pentru că am crezut că nu o să ne abandoneze, cum a făcut-o în trecut persoanelor care îl iubeau, dar a demonstrat că este același și nu îi pasă de suferința lăsată în urmă. Pentru că știu că totul în viață se plătește și nu vreau să îl văd suferind, dar îmi doresc în schimb să ajungă să iubească și să nu știe ce înseamnă să fii iubit (chiar de propriul sânge). Pentru că a locui sub același acoperiș pentru el însemna că petrece suficient timp cu noi, chiar dacă nu ne vedea sau auzea. Pentru că noi nu am fost prioritari pentru el. Pentru că nu a fost scut când restul dădeau în noi. Pentru că a fost primul care a aruncat cu piatra. Pentru că ne-a abandonat fără să-i pese că ne lasă ai nimănui, fără nimic. Pentru toate acestea, el nu ne este casă, este doar o altă casă din care am plecat.”, a scris Ema, pe Instagram, ștergând ulterior postarea.

Te-ar putea interesa și: Ema și Răzvan Kovacs s-au despărțit! Ce acuzații îi aduce fosta concurentă de la Insula Iubirii

„Da, clar există ceva”

Acum, Răzvan a hotărât să îi dea replica Emei și a postat și el un mesaj în care a clarificat situația dintre ei. Acesta a recunoscut că el și soția sa nu trec prin cea mai fericită perioadă, dar nu dorește să spună în spațiul public care sunt problemele dintre ei.

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele pe care mi le-ați dat. Vreau să vă zic că sunt bine. Da, clar există ceva ce ar trebui să fac, dar cu siguranță nu în spațiul public. Nu există că dacă îmi scrie o publicație sau o emisiune, eu o să intru în direct să vă explic despre ce este vorba sau ce s-a întâmplat între mine și Ema”, a spus Răzvan, pe contul său de Instagram.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs sunt, cu siguranță, unul dintre cele mai cunoscute și controversate cupluri de la „Insula Iubirii”. Cei doi au participat la emisiune în sezonul 7 și au rămas în atenția publicului încă de atunci. La ceremonia finală, cei doi au decis că e mai bine să plece despărțiți de pe insulă. Cu toate acestea, după venirea înapoi în România, a avut loc o întorsătură neașteptată de situație. Cei doi s-au împăcat, s-au căsătorit și au anunțat că așteaptă un copil. De atunci, Ema și Răzvan au fost mereu prezenți pe rețelele sociale și au expus relația pe care o au după participarea la insulă. Părea că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei și că se iubesc mai mult ca niciodată, oamenii chiar simpatizându-i și apreciindu-i pentru faptul că au putut trece peste momentele grele din emisiune. Se pare, totuși, că în spatele pozelor de familie și cuplu fericit se ascundea altceva. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel