Răzvan Simion, reacție neașteptată după incidentul de la concertul Coldplay: „Dacă ai ales nișa cu banii tăi, lasă-mă să ascult ce ai promis”

Data publicării:
Răzvan Simion, captură video Youtube, Eliza Kazan
Descriere foto: Răzvan Simion, captură video Youtube, Eliza Kazan

Răzvan Simion și-a spus și el părerea cu privire la scandalul momentului.

Evenimentul neprevăzut ce a avut loc la concertul Coldplay, de pe 12 iunie, la Arena Națională, când artistul care a cântat în deschiderea trupei britanice a fost huiduit de sute de oameni, a împărțit România în două tabere. În timp ce unele persoane consideră că acest gest ne-a pus întreaga țară într-un context extrem de nepotrivit și ne-a făcut numele de râs, altele susțin faptul că un interpret de manele nu ar fi trebuit să cânte în deschiderea unor artiști de nivelul acela, care fac parte dintr-un alt gen muzical.

În ultima tabără se situează și Răzvan Simion, care în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1 și-a spus propriul punct de vedere cu privire la acest incident neașteptat. Astfel, prezentatorul consideră că dorința oamenilor de a asculta acest gen muzical ar fi trebuit respectată, întrucât cei aflați pe Arenă au plătit bani grei pentru un bilet, astfel încât nu ar fi trebuit să le fie aduse cu forța manele, care, din punctul său de vedere, nu erau desprinse din acel context.

„E o chestiune sensibilă, care ar trebui discutată. Poți să faci asta într-un festival unde sunt mai multe scene și unde știi că te întâlnești cu diverși artiști, dar nu acolo unde plătești bani pentru un artist. Dacă te duci la Ateneu și îți intră Salam, poate nu te simți bine, dar dacă ai plătit bani și ai ales nișa cu banii tăi, lasă-mă să ascult ce ai promis. Dacă vrei să faci chestiuni din astea, pune la festival. Asta e părerea mea! Eu am venit și am plătit bani ca să scap de chestia aia, tu de ce mi-o dai cu forța?”, a spus prezentatorul TV în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Mirela Retegan sare în apărarea lui Babasha, de la concertul Coldplay:  Iertați-mă, eu simt și gândesc ca o mamă...

Reacția pe care a avut-o Babasha, artistul huiduit pe Arena Națională

Imediat după ce a avut parte de experiența total neașteptată de pe Arenele Romane, Babasha a revenit cu un videoclip pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit tuturor cum a ajuns să cânte în deschiderea celebrei trupe britanice. Mai mult, acesta și-a arătat și dezamăgirea cu privire la reacția tumultoasă pe care au avut-o românii, pe care nu a anticipat-o nicio clipă înainte.

„Bună, sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ce s-a întâmplat, deși nu sunt în postura să intru în discuții, fiind în centrul atenției după tot ce s-a întâmplat, nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii la buna lor plăcere să judece situația cum trebuie. Ceea ce vreau să spun este că, pentru cine nu știe, cel de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, s-au uitat în topuri, ei m-au contactat impresarii mei s-au trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un cu totul alt nivel și indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat.”, le-a transmis Babasha fanilor.

VEZI AICI toate declarațiile făcute de Babasha



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel