Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit! Imagini spectaculoase de la eveniment

Data actualizării: | Data publicării:
Răzvan Simion și Daliana Răducan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan Simion și Daliana Răducan, sursa foto Instagram

Răzvan Simion și Daliana Răducan au devenit soț și soție. Cei doi au rostit astăzi cel mai important „DA” din viața lor.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au făcut astăzi cel mai important pas din viața lor de cuplu. Cei doi au devenit soț și soție și și-au promis iubire veșnică, chiar în ziua în care Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Survivor All Stars, și Ana Maria Pop au făcut pasul cel mare.

Mireasa a strălucit într-o rochie superbă pe corp, care i-a pus în evidență talia, a asortat o pereche de sandale argintii și o capă din voal. Nici mirele nu a fost mai prejos. Pentru marele eveniment, el a ales un costume negru, o cămașă albă și un papion. 

Te-ar putea interesa și: Primele imagini de la cununia civilă a lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă 

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit! Imagini spectaculoase de la eveniment

Răzvan Simion și Daliana Răducan au ținut ascuns faptul că astăzi își unesc destinele. Anunțul a fost făcut în urmă cu doar câteva momente de către soția prezentatorului TV, care a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii de la fericitul eveniment, alături de un mesaj emoționant.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat.

Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire si de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucuram împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, este mesajul emoționant postat de Daliana Răducan în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă fosta soție în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de DALIANA RADUCAN (@daliana.raducan)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel