Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Data publicării:
Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion a ales să nu-și invite colegii de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” la nunta sa cu Daliana Răducan, un gest care a stârnit diverse speculații. Evenimentul a fost unul discret, organizat într-un cadru intim, departe de ochii curioșilor. Printre invitați s-a numărat însă Dani Oțil, colegul și prietenul său apropiat, alături de soția sa, Gabriela Prisăcariu

Lipsa altor colegi de la „Neatza” precum Ramona Olaru, Cuza de la Noaptea Târziu, Magicianul Robert Tudor, Flavia Mihășan, Florin Ristei sau Ilona Brezoianu a fost evidentă și a fost subliniată de absența postărilor pe rețelele de socializare din partea acestora, ceea ce a întărit speculațiile privind motivele pentru care nu au fost invitați​.

 

Prezentatorul a explicat că el și soția sa au avut un număr limitat de locuri disponibile pentru nuntă. Au optat pentru o ceremonie simplă, cu un cerc restrâns de invitați apropiați. 

„Foarte mulți prieteni au rămas, din păcate, în afara petrecerii, pentru că am avut 56 de locuri pe scaune, cu tot cu miri și nași. Și atunci, am luat câte doi invitați din fiecare categorie, a trebuit s-o las și pe mireasă să-și aducă din prieteni și apropiați

Am avut locuri limitate, pentru că ne-am dorit să facem într-un anume loc. N-am vrut afară, n-am vrut o nuntă mare. Culmea, eu am vrut o nuntă mare, mireasa a zis să facem o nuntă mică.

În primă fază, am zis să facem în Italia, acolo unde locuiesc socrii mei. Și să fim doar cu părinții, copiii cei mari și nașii. După care am primit tot felul de solicitări, «vrem și noi, vrem și noi».”, a declarat Răzvan Simion pentru Cancan.

Nuntă ca-n povești

Matinalul a explicat și că au fost reguli stricte la nunta lui și a soției sale. Totodată, în mod atipic, nu s-a cântat nicio melodie românească, timp în care mireasa a ales trupele de pe scenă.

„N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă. De obicei oamenii refuză. Noi am avut și un dress code, domnii au fost la papion. A fost black tie, rochie de seară, nu s-a cântat nicio piesă românească. Pe asta ți-o zic în premieră. Mireasa s-a ocupat de alegerea trupelor. Momentul de operă a fost al meu. Mi-a răspuns invitației Alin Stoica și superba sa soție, Stephanie Radu. Am avut trei momente de operă, „Libiamo” e chestia cu care noi defilăm, ne place mult „Traviata”.

Și de câte ori suntem în Italia, că suntem la Verona, că suntem la Milano, mergem să vedem cel puțin o reprezentație a „Traviatei”. La Verona am făcut cu decorurile făcute de Zeffirelli și este o nebunie.

Revenind, am avut foarte puține locuri, am avut o trupă de jazz, l-am avut pe Tobi Ibitoye, nemaipomenit.  Și cubanezii de la Cuban Project, pentru un pic de dans. Adică n-a fost nimic obișnuit, nu s-a aruncat buchetul, nu s-a furat mireasa, nu s-au servit sarmale, ne-am dorit să fie ca un fel de cină de gală, în care să celebrăm unirea noastră”, a declarat Răzvan Simion, pentru sursa menționată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel