Reacția Deliei, după derapajul Andrei. Ce le-a transmis celor care fac astfel de glume

Data publicării:
Sursa foto: Andra, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andra, Instagram

După derapajul Andrei Măruță, când cineva a strigat-o „Delia”, vedeta a reacționat și a transmis un mesaj pe rețelele sociale. 

Andra Măruță este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Pe lângă cariera impresionantă, ea are și o familie de invidiat: un soț iubitor și doi copii cu care se mândrește. Talentul său remarcabil și vocea inconfundabilă i-au câștigat o mulțime de admiratori din toate colțurile țării, iar fiecare concert este așteptat cu mare entuziasm de către public. Mai mult decât atât, fiica ei, Eva, îi calcă pe urme și deja a lansat prima sa piesă, în colaborare cu mama sa.

Zilele trecute, Andra se afla la unul dintre concertele sale, acolo unde a fost strigată de către o persoană „Delia”. Nimeni nu se aștepta ca artista să reacționeze așa cum a făcut-o, iar videoclipul a ajuns viral în mediul online. 

O persoană din mulțimea de oameni care o aștepta pe Andra a strigat-o „Delia”, iar cântăreața nu s-a mai abținut și i-a dat o replică care a șocat pe toată lumea: „Mânca-i-ai ****. Ai glume în program. Să-i mănânci ***** lu' Delia”, a reacționat Andra.

Întreg momentul a fost surprins de un alt fan, care a filmat întreaga scenă și a postat videoclipul pe rețelele sociale. Filmarea a ajuns virală, iar oamenii s-au amuzat copios pe seama replicii artistei. Unii dintre ei au criticat-o, considerând că a avut un limbaj neadecvat, iar alții au privit totul ca pe o glumă și au apreciat sinceritatea Andrei. 

Te-ar putea interesa și: Cum se înțelege Andreea Bălan cu mama fiului lui Victor Cornea. Cântăreața a făcut mai multe dezvăluiri

„Când faceți gluma asta, vă gândiți că sunteți singurii”

Videoclipul a ajuns și la Delia, iar aceasta nu s-a putut abține și a postat, pe contul ei de TikTok, reacția la toată această scenă. Cântăreața a ținut să spună că oamenii care fac astfel de glume nu își dau seama că nu sunt singurii și că, cel mai probabil, de aici a venit și reacția Andrei. De asemenea, Delia a menționat că astfel de glume nu mai sunt de mult amuzante și că cei care le fac ar trebui să nu se mire atunci când un artist are o atitudine asemănătoare cu cea a Andrei.

„Cineva a făcut o glumă și a strigat-o pe Andra Delia. Se întâmplă chestia asta. Dar probabil voi când faceți gluma asta, vă gândiți că sunteți singurii care faceți gluma asta și gen are superhaz. Nu mai are, pentru că s-a făcut foarte des. Nu mai râzi. Adică poate aș râde dacă m-ar striga cineva „Hei, domnul Măruță, sunteți senzațională”. Sau gen, „Cătălineee, ai cântat senzațional” sau „Smileeey, ce bine-ți stă părul azi”. Puteți să faceți asta în continuare, dar să vă așteptați și la răspunsuri pe măsură. Adică să nu vă mire când cineva își iese din doamnă și spune: mânca-i-ai c***l (…)”, a spus Delia, într-un videoclip postat pe pagina sa de TikTok.

@delia @Andra ♬ original sound - Delia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel