Băiețelul din imagine și-a început cariera în radio, însă acum este unul dintre cei mai celebri prezentatori de televiziune de la noi din țară.
Băiețelul din imagine s-a născut la Reșița, pe 24 August 1980. Acesta a avut primul său job încă de la vârsta fragedă de 16 ani, iar de la 18 ani a reușit să se întrețină singur. A făcut zece ani de radio, iar în prezent lucrează în televiziune, fiind prezentatorul unui matinal extrem de urmărit din țara noastră.
Împreună cu alți trei băieți a reușit să construiască o rețea de radio “Național FM” cu 30 de stații în București și cele mai importante orașe din țară.
În anul 1995 acesta a ajuns la radio, unde făcea diverse emisiuni cu tineri, pentru tineri, despre tineri. După primele luni i s-a alăturat un prieten vechi, care în prezent împarte platoul emisiunii cu el. Până atunci, partenerul său de televiziune făcuse stagiatura la o televiziune locală. A trecut pe la radio Contact, radio Vest Timișoara, Național FM, Național tv, și a ajuns la Antena 1, unde lucrează în prezent.
Pe lângă televiziune, copilașul din imagine este extrem de pasionat și de sport, în special de hard enduro, unde a obținut de-a lungul timpului diferite rezultate remarcabile. Când nu se află în lumina reflectoarelor, acesta își găsește întotdeauna timp să „evadeze” și să plece în țară cu diferite competiții, conform site-ului www.cinemagia.ro.
În prezent, acesta este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, iar împreună au și un copil, Luca Tiago, care în curând împlinește vârsta de un an.
După cum probabil ați ghicit, în fotografie nu este nimeni altul decât Dani Oțil!
În cadrul unui podcast recent, prezentatorul TV a vorbit despre perioada copilăriei când a suferit destul de mult din cauza bullyingului. Dani Oțil a îndurat bătăi destul de mari atunci, totul din cauza faptului că acesta era destul de popular în liceu, lucru care stârnea invidii.
„Pumni, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit. Știu că mă gândeam la un singur lucru. Dacă o să cad sau plâng sau urlu după ajutor, am pierdut meciul ală.
Ei se știu. Sunt puțin mai mari decât mine. Îi deranja, probabil, că eram popular în liceu. N-am căzut, asta i-a deranjat foarte tare pe ăia doi, șefii. De-al dracu, m-am întors în sala de sport să mă uit la meci”, a completat Dani Oțil. „M-am pus în sală, la cinci metri de ei. Învățasem un lucru din faza 1 a copilăriei mele. Când îi trece ura unui coleg, copil, frate, nu te mai poate bate, că i s-a dus ura. Trebuie să-l bați tu ca să-l repornești. M-am așezat acolo și m-am uitat la tot meciul”, a continuat. „Ei se tot întorceau, să vadă dacă zic ceva, dacă îi mai ațâț cumva. De atunci, niciodată în Reșița, poate că povestea s-a perpetuat, poate că ăia s-au plictisit, dar niciodată, nimeni nu mi-a mai vorbit urât sau să îmi dea cineva o palmă. Eu eram ca un stâlp pe lângă care se trece”, a povestit Dani Oţil la podcastul lui Vlad Ţibulcă.
"Asta cu Răzvan şi Dani am inventat-o eu la Timişoara, la cămin. Şi eu am făcut rotiţele alea, eu le-am desenat. Rotiţele sunt un angrenaj, pentru că o roată dinţată nu e nimic singură, poţi doar să desfaci bere cu ea. Dar două, împreună, devin un angrenaj. Şi eu le-am desenat în 1999. De aia e cu Răzvan şi Dani, pentru că mi-a fost foarte ruşine să întorc foaia. Eu am făcut şi invers, cu Dani şi Răzvan, dar când i-am prezentat ideea lui Răzvan... Ştiam că pe partea cealaltă e varianta cealaltă, dar m-am gândit că ar fi foarte naşpa. Era o glumă din Take, Ianke şi Cadîr, că scriem aşa, dar citim invers, pe evreieşte. Că ei nu ştiau cum să îşi pună numele la shop-uri.
Mă gândeam la piesa asta de teatru, singura pe care o ştiam că nu eram aşa deştept, şi nu am întors niciodată foaia. I-am zis după vreo 10-12 ani că făcusem şi invers. Eu eram ăla mai supărat, el era tot timpul pozitiv. Şi erau desenate aşa, dar şi invers, cu Dani şi Răzvan. Nu am putut să...", a adăugat acesta.
Mihai Bobonete nu mai calcă NICIODATĂ în restaurantul lui Dani Oțil: Foarte urât m-am simțit
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News