Reghecampf face noi acuzații despre Anamaria Prodan. Scandal pe sute de mii de euro: Tot ce face este să premediteze, urmărește ceva

Data publicării:
Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan

În urmă cu câteva zile a apărut un nou scandal cu Reghecampf și Anamaria Prodan. Subiectul scandalului? O barcă. Reghe a făcut plângere penală pentru dispariția bunurilor sale, timp în care a găsit unul dintre obiecte - un jetski - la mecanicul său.

Reghe spune în podcastul lui Nasrin - Ameritat cu Nasrin - că Anamaria Prodan ar gândi fiecare pas, prelungind procesul divorțului în vreun fel sau altul. Mai departe, antrenorul de fotbal a făcut plângere penală la Poliția Ilfov pentru dispariția mai multor obiecte, nespecificând că este vorba despre fosta soție. Acesta vrea să se asigure că nu se întâmplă niciun accident deoarece barca în cauză este luată pe numele său - astfel el poartă responsabilitatea unui eventual accident.

„Este foarte simplu. Dacă stai și te gândești normal și realizezi... ea realizează foarte multe lucruri, e un om foarte inteligent. Tot ce face este să premediteze, să facă ceva, urmărește următorul pas.

Eu i-am spus în următorul fel. O barcă este ca o mașină. Este înmatriculată pe numele meu. Mâine, dacă cineva merge pe lac undeva, cumva și dă peste o altă barcă sau un copil care înoată responsabil sunt eu.

Eu am făcut o sesizare la Poliția Ilfov pentru că nu-mi găsesc barca. Am lăsat-o împreună cu jetski-ul la Snagov, unde aveam un garaj. Stăteau în garaj pe lift, nu pe apă. Anamaria a schimbat pontonul și a renunțat la liftul respectiv și le-a dus în altă parte. Eu în plângere nu am specificat că Anamaria Prodan a furat sau a pierdut, am zis că nu-mi găsesc bunurile.

De ce? Ca să mă asigur că, dacă cineva va avea vreo problemă cu bunurile mele, fapta să fie înregistrată. M-am dus la un mecanic pe care îl vizitez de 8 ani ca să-l întreb ceva despre barcă. Când am intrat acolo am găsit jetski-ul. El o dădea că nu știe.

Anamaria Prodan a auzit despre asta și venit făcând un LIVE de pe telefon. Pe mine nu mă interesează, dar trebuie să mă asigur că aceste lucruri rămân acasă până la partaj, iar până atunci ele rămân pe numele meu și port responsabilitatea”, spune Reghe, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

„Vreau doar să se termine”

Antrenorul mai menționează și că își dorește cel mai tare ca procesul să ia sfârșit, făcându-se aproape 2 ani de când se luptă pentru bunuri și Bebeto. Astfel, Reghe consideră că, dacă nu s-ar mai certa legal, ei ar putea să se ocupe de fiul lor, „fără să fie controlați”.

„Ea ia lucrurile foarte lejer. E bun comun, dar e pe numele meu, iar când se va veni la masa de partaj, atunci fiecare aduce bunurile dobândite în căsnicie. Nu am nicio problemă, i-am zis că dacă vrea barca o dau, s-o țină în fața casei.

Lucrurile pe care le spune de foarte multe ori... i-am zis că poate folosi toate casele noastre, dar să le și întrețină pentru că eu nu am cum să-i plătesc apă, curent și utilități că vine cu Rolland, cu Miki sau cu cine vine, n-am nicio problemă, dar trebuie să și le plătească, așa cum e și cu barca, și cu mașinile.

Noi ne-am luat fiecare câte două mașini, dar eu nu am pus-o pe Anamaria Prodan să-mi plătească gazul sau curentul de la casă. I-am zis că dacă nu vrea să le mai țină, le duc la garaj.


Pentru mine nu e o mândrie, vreau să ies din lucrul ăsta (procesul de divorț) pentru că am multe proiecte, iar oamenii nu vor să se asocieze cu astfel de subiecte. 


Eu mi-aș dori ca mâine să se termine divorțul și fiecare să meargă la casa lui. De ce? Pentru că atunci vom avea posibilitatea ca ambii să ne ocupăm de Bebeto”, spune Reghe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel