Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Data publicării:
Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf a dat bomba în podcastul Ameritat, unde a fost întrebat de Nasrin care este următorul pas în relația cu Corina Caciuc. Selecționerul a dat răspunsul.

Având un istoric controversat, Reghe și Corina au pornit cu stângul în relația lor din cauza nemulțumirilor produse Anamariei Prodan, care nu s-a ferit să răspundă alegerii selecționerului de a o părăsi. Cu toate acestea, procesul de divorț dintre cei doi îl țin în loc pe Reghe din a trece pragul cu Corina.

„Încotro vreți să îndreptați relația, care e următorul pas?”, a întrebat Nasrin, la care Reghe a zis: 


„Nu ne gândim la un următor pas. Urmează căsătorie, dar trebuie să termin cu divorțul. Nu este neapărat un target. Targetul l-am depășit. Eu cred că orice femeie care nu a îmbrăcat rochia de mireasă își dorește acest lucru, chiar dacă spune că nu vrea. Orice femeie în sufletul ei își dorește acest lucru. Ne simțim bine. Chiar i-am spus Corinei că îi voi face o surpriză la un moment dat, dar când va veni momentul. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre acest subiect”.

Cum au depășit Red Flag-urile

Ulterior, Nasrin l-a întrebat pe Reghe cum au reușit el și Corina să treacă peste red flag-urile din relația lor care, de multe ori, duc la despărțire.

„A trebuit să treceți în relația voastră printr-un red flag? Am auzit multe vedete care spun să fugă la primul red flag. În cazul vostru, pentru că aveți o relație controversată, mi s-a părut că pe voi toate aceste lucruri v-au unit. Cum ați putut să gestionați red flag-urile?”, spune Nasrin.


„Discutăm foarte mult. Comunicare. Discutăm mult chiar pe tema asta. Eu de multe ori o întreb pe Corina cum de a stat cu mine. Orice femeie o lua la fugă. Să te facă cineva zi de zi zob peste tot și să te facă în toate felurile, la un moment dat te plictisești de chestiile astea. Dar tocmai lucrurile astea ne-au apropiat foarte tare.

Stăm mult timp împreună și discutăm orice lucru care apare sau care există între noi. Nu exclud nici faptul că cei doi băieți ne-au apropiat foarte mult pentru că ne petrecem mult timp împreună cu ei. Nu am avut chestia asta de relație toxică. Fugim de treaba asta. Dacă există momente în care unul dintre noi e mai afurisit - discutăm imediat”, răspunde Reghecampf.



Sunt geloși amândoi


„Întotdeauna există gelozie. Mereu trebuie să existe un pic, nu nebunie. Dacă nu îmi pasă de persoana de lângă mine... depinde cum o vezi. Nu am cum să fiu indiferent. Depinde cum vezi tu sau Corina acest aspect, dacă e gelozie sau dacă îmi pasă. În ambele părți există gelozie. Discuții există mereu, dacă nu ar fi atunci e monotonie”, a mai spus Reghe.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel