Relația de prietenie dintre Marius Elisei și Oana Roman, doar de fațadă? Catinca spune tot: „Lucrurile nu stau așa. Vrea să arate că familia e perfectă”

Data publicării:
Catinca, Oana Roman, captură video Youtube, La Măruță/ sursa Instagram
Descriere foto: Catinca, Oana Roman, captură video Youtube, La Măruță/ sursa Instagram

Catinca Roman a făcut noi dezvăluiri cu privire la adevărata relație care s-a păstrat între Marius Elisei și Oana Roman, după despărțire.

Catinca Roman a fost prezentă în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, unde a făcut noi dezvăluiri despre Oana Roman, cu care nu-și mai vorbește de o bună perioadă de timp. Vedeta a acceptat provocarea sosurilor picante, unde a dat dovadă de extrem de multă transparență și asumare, după cum a obișnuit deja publicul. Și, după cum era de așteptat, una dintre întrebările primite făcea referire la Oana Roman.

„Numește 3 calități și 3 defecte ale Oanei Roman.”, spune una dintre întrebările primite de Catinca.

„O să încep cu calitățile. E deșteaptă, citită, foarte muncitoare, serioasă și punctuală, spre deosebire de mine.

Defecte: este colerică, temperamentală și neasumată cu anumite lucruri. Colerică adică își iese repede din fire. Eu cred că orice familie are un tipar, care se transmite și, din păcate, ea a moștenit niște probleme la nivelul acesta, iar cred că ea, în loc să încerce să iasă din acest tipar, cumva își creează o poveste în jurul problemelor și a vieții ei. E o femei puternică.

Toată chestia asta că vrea să arate că familia e perfectă, extraordinară, că se împacă, cresc împreună copilul, eu cred că lucrurile nu stau așa și cred că ar trebui să-și asume că se poate descurca și singură în viață. Cred că face asta din teama de singurătate, din teama de a nu fi arătată cu degetul, din cauza faptului că nu ar vrea să fie percepută ca având eșecuri, cred că din aceste cauze.”, a dezvăluit Catinca Roman, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: „S-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi”. Catinca Roman, adevărul despre cearta cu Loredana Groza: „Mulți ani de abia mi-a mai dat bună ziua”

De la ce a pornit conflictul între cele două

Conflictul între Oana Roman și Catinca este încă unul foarte aprins, iar totul a izbucnit de când vedeta și-a acuzat sora de faptul că refuză să-și viziteze mama la azilul în care Mioara Roman este internată. Deși cea din urmă spune că nu este adevărat și spune că a încercat să vorbească amiabil cu Oana, cele două nu au reușit să ajungă la un punct comun.

„M-am înfuriat, sincer. Știi că mie nu mi se întâmplă foarte des, pentru că știu din surse sigure că la diverse evenimente și pe unde merge, mă vorbește, nu știu de cu nu vorbește cu mine. I-am propus asta de multe ori. După tot circul care a fost, în momentul în care mama a fost din nou internată la urgență, m-a contactat printr-o cunoștință comună să mă duc la mama și m-am dus, normal, dar nu înțeleg de ce acest comportament de adolescente. Eu cred că astea-s lucruri care se pot discuta, mie îmi pare foarte rău de situație, pentru că țin foarte mult la Isa și chiar aș vrea să avem o relație frumoasă și nu înțeleg de ce o privează pe cea mică de la relația cu mine.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

VEZI și: Război total între Catinca și Oana Roman: „E bolnavă. Nu plătește din banii ei azilul”. Ce au de împărțit cele două surori


„M-am oferit să o ajut cu cea mică”

Mai mult, după despărțirea de Marius Elisei, vedeta s-a plâns în repetate rânduri de faptul că trebuie să se ocupe singură de toate trebuirile. Catinca mărturisește însă că s-a oferit să-i acorde surorii sale o mână de ajutor, care i-a fost însă refuzată.

„M-am oferit să o ajut cu cea mică, să o ajut să o ia de la școală, să fac lecții cu ea. I-am zis să mă sune oricând are nevoie, lucru care nu s-a întâmplat, decât când a avut acea problemă. Într-adevăr, din punct de vedere profesional, nu am stat foarte bine în ultimii ani, dar am fost la mama cât am putut, o să merg în continuare. Pensia ei acoperă în mare măsură costurile acelui loc, dar Oana și promovează acel loc, deci nu știu concret. Mama are și pensie, și ajutor de handicap și bănuiesc că sumele se duc către nevoile ei. Aș vrea să nu uite că atunci când mama a fost poate în unul dintre cele mai grele momente, despărțirea de Petre Roman, eu stăteam cu ea și mi-am asumat tot ce însemna cheltuieli ale casei, tot, tot. Avea depresie mare, era într-o stare foarte proastă atunci. Eu sunt deschisă, mereu mi-am dorit o soră, dar nu-i niciodată prea târziu.”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel