Relația lui Irinel Columbeanu s-a destrămat. Iubita lui, Ani, l-a părăsit definitiv: „N-a fost să fie”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ TARE DE TOT
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ TARE DE TOT

Irinel Columbeanu a fost părăsit de iubita sa, Ani, pe care a cunoscut-o în Deltă.

Relația dintre Irinel Columbeanu și Ani, o femeie de afaceri pe care a întâlnit-o în Deltă, s-a destrămat înainte ca fostul soț al Monicăi Gabor să revină din America. Acum, Irinel se regăsește singur în viață și, conform propriilor mărturisiri, nu își pune nici măcar în gând posibilitatea unei noi relații în acest moment, mai ales după reîntâlnirea cu fiica sa.

Irinel Columbeanu se află din nou într-o perioadă de singurătate, după o idilă scurtă cu o femeie de afaceri din capitală, pe care a întâlnit-o într-o excursie în Delta Dunării. Cu toate acestea, relația sa cu Ani s-a rupt înainte ca fostul magnat de la Izvorani să se întoarcă din călătoria sa în America. Irinel a mărturisit că nici el, nici femeia cu care s-a implicat nu au mai menținut contact după ce el a călătorit peste Ocean pentru a se revedea cu fiica sa. Acesta pare să se concentreze acum pe relația cu familia sa și nu ia în considerare să se implice într-o nouă legătură romantică în acest moment.

Nu mai are nevoie de relație

Fostul milionar român a spus că nu a mers relația cu milionara din capitală. Acesta mai recunoaște și că nu are nevoie de o relație, mai ales acum, după ce a văzut-o pe fiica sa.

„Nu am mai vorbit cu Ani de când am plecat. N-a fost să fie. Nu-mi mai trebuie o relație, nu o voi mai căuta. După ce am văzut-o pe Irina nu-mi mai arde de altceva”, a spus Irinel Columbeanu pentru CANCAN.RO.

Ce spunea despre Ani înainte să plece în SUA

Vedeta spunea cu ceva timp în urmă câteva impresii despre noua parteneră. El spunea că a fost dragoste la prima vedere și se mândrea cu compania femeii de afaceri de lângă acesta.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru CANCAN.RO.

Vezi și: Tragedia pe care era să o comită Irinel Columbeanu: „Am ținut-o suspendată afară, pe pervaz”

Vezi și: Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica, după 5 ani: „Am fost foarte impresionat să constat că..” Ce a observat schimbat la Irina

Impresia lui Irinel față de fiica sa

Irinel a fost plăcut impresionat de fiica sa, Irinuca. Ea locuiește alături de mama ei, iar tatăl său este foarte mândru de ea. Cu toate acestea, fostul milionar nu a mai văzut-o pe fiica lui timp de cinci ani.

„A avut loc în holul hotelului unde locuiesc. Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie.”, a declarat Irinel Columbenu, potrivit libertatea.ro.

Vezi și: Irinel Columbeanu a plecat în State, să-și viziteze fiica. Cine i-ar fi plătit biletul de avion

Vezi și: Irinel Columbeanu rupe tăcerea cu privire la noua parteneră. Cum arată femeia de afaceri care i-a răpit inima fostului milionar, la 66 de ani: „Ne-am cunoscut acum câteva zile”

Vezi și: Cum a pierdut Irinel Columbeanu averea de 60 de milioane: „Ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel