Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Zanni și iubita sa își duc relația la un nou nivel. Nici bine nu a ajuns acasă din competiția care a avut loc în Republica Dominicană, căci câștigătorul Survivor All Stars ale planuri serioase cu tânăra care i-a furat inima, pe care o numește deja „nevastă”.

Zanni este mai fericit ca niciodată! Câștigătorul Survivor All Stars 2024 și-a găsit liniștea în brațele unei tinere misteriose, cu care momentan nu-și dorește să se afișeze în spațiul public. Deși o păstrează doar pentru el, artistul dă de înțeles că cea cu care este într-o relație ar putea să-i devină soție.

Invitat recent în cadrul podcastului realizat de Bursucu, Zanni spunea că a cunoscut o fată cu care este într-o relație și ar vrea să fie ceva serios, însă formau un cuplu de scurt timp si nu știa dacă relația va merge. „Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, spunea Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Dacă în urmă cu scurt timp, relația era incertă și nu știa dacă cea cu care formează un cuplu este femeia cu care vrea să trăiască pentru toată viață, acum Zanni este sigur că tânăra misteroasă o să-i devină soție. Într-o postarea pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory, câștigătorul Survivor All Stars a postat un videoclip în care mânca pizza și, mai în glumă, mai în serios, a spus că viitoarea lui soție îl lasă să mănânce pizza congelată.

„Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să mănânc tarantule d-astea și talpă de bocanci congelată”, a spus Zanni, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Iulia Albu, în război cu Mihai Albu. Vedeta, acuzații dure la adresa fostului soț: „Vă rog să nu dați curs provocărilor venite din partea lui”

Cum vede cererea în căsătorie

În cadrul podcastului realizat de Bursucu, câștigătorul Survivor All Stars a mărturisit că nu s-a gândit cum o va cere în căsătorie pe cea care îi va deveni soție și că totul o să decurgă de la sine. 

„Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor. Când o să fie momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc. Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, mărturisea Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, reacție explozivă. Afaceristul a rupt tăcerea despre relația cu Daria, presupusa iubită: „Astăzi ies cu cineva, mâine cu altcineva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel