Remediul care te ajută să scapi de varice. Lidia Fecioru: „Aplici pe zona afectată de varice timp de aproximativ 3 minute”

Data publicării:
Captură vide: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură vide: YouTube/Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu natural pentru tratarea varicelor.

Deși există diverse tratamente medicale disponibile pentru varice, mulți caută soluții naturale pentru a ameliora simptomele și a preveni agravarea afecțiunii. În acest context, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru propune un remediu simplu și de sezon.

Te-ar putea interesa și: Remediul natural care combate stresul și oboseala. Lidia Fecioru: „Bem acest ceai seara, înainte de culcare”

Remediul care te ajută să scapi de varice. Lidia Fecioru: „Poate avea proprietăți vindecătoare atunci când sunt aplicate extern”

Deși gogonelele sunt cunoscute mai degrabă pentru prepararea murăturilor, Lidia Fecioru atrage atenția asupra beneficiilor pe care le au când sunt folosite extern, datorită solaninei, o substanță toxică în stare crudă, dar cu proprietăți vindecătoare. Solanina din roșiile verzi, aplicată pe piele, poate ajuta în tratamentul varicelor. În cazul consumului crud, această substanță poate fi periculoasă, provocând intoxicații severe, însă utilizată extern este un remediu eficient. 

Te-ar putea interesa și: Remediul natural care combate durerea articulară. Lidia Fecioru: „Tratamentul poate fi repetat până când durerea începe să dispară”

„Este toamnă și ne gândim la gogonele. Sunt forte bune murate, dar consumate verzi nu este bine. Ele conțin solanină, o substanță toxică atunci când sunt consumate crude, dar care poate avea proprietăți vindecătoare atunci când sunt aplicate extern. Solanina din roșiile verzi ajută în tratamentul varicelor. Dacă le mâncăm crude, atunci putem face intoxicație. Ne putem intoxica foarte tare, dar pentru varice este foarte bun”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Alimente și obiceiuri care sunt de ajutor atunci când ai varice. Carmen Brumă: „Am constatat că există câteva”

Mod de utilizare

Tot ceea ce trebuie să faci este să aplici rondele de roșie verde pe zona afectată timp de aproximativ trei minute, apoi să cureți atent pielea și să aplici o cremă hidratantă pentru a preveni uscarea acesteia.

Acest tratament trebuie repetat zilnic și poate fi folosit pe termen lung până când se observă îmbunătățiri, fiind eficient atât pentru varicele externe, cât și pentru cele interne.

Te-ar putea interesa și: Remediul mănăstiresc pentru sănătatea oaselor și articulațiilor. Combate osteoporoza și reduce inflamația: „Se ia câte o linguriță dimineața”

„Pentru a folosi acest remediu, trebuie să tai roșia în rondele și să o aplici pe zona afectată de varice timp de aproximativ 3 minute și apoi se dă jos. După ce îndepărtezi roșia, zona trebuie bine ștearsă și aplicată o cremă hidratantă, deoarece solanina poate usca pielea. Acest tratament poate fi făcut pe termen lung, până când se observă efectele dorite, fiind eficient și pentru varicele interne, aflate în mușchi. Se aplică o dată pe zi”, a mai precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel