Remediul naturist care îmbunătăţeşte activitatea ficatului. Lidia Fecioru: „Se consumă pe parcursul unei zile”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu naturist care îmbunătăţeşte activitatea ficatului.

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, un leac minune care ajută la întărirea funcției ficatului. Specialista sugerează că, pentru a susține refacerea ficatului, nu este necesar să urmezi regimuri stricte, ci să consumi ingrediente care să sprijine funcționarea corectă a acestuia.

Ingrediente remediu natural

- 3 morcovi de aproximativ 10-15 cm
- 2 mere verzi
- O sfeclă roșie de mărimea unui ou de gâscă
- O lămâie, curățată de coajă
- O bucățică de rădăcină de ghimbir
- 2-3 frunze de salată

„Acesta este un remediu naturist pentru întărirea funcției ficatului. Stresul este un factor foarte important în ziua de astăzi în ceea ce privește ficatul și e bine ca din în când în când să îi mai dăm o perioadă de timp, de exemplu dacă nu putem să ținem regimuri. Nu trebuie să ții regimuri dacă ai un corp sănătos ca să te refaci. Nu, ca să te refaci trebuie să iei niște lucruri bune care să-ți refacă ficatul, să-l ajute să lucreze.

Remediul este simplu. Se pun 3 morcovi de aproximativ 10-15 cm și se curăță. Se mai pun 2 mere verzi, o sfeclă roșie de mărimea unui ou de gâscă, o lămâie, curățată de coajă, o bucățică de rădăcină de ghimbir și 2-3 frunze de salată”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Mod de preparare

Toate ingredientele se pun într-un blender, împreună cu două pahare de apă, și se amestecă până se obține o compoziție omogenă. Amestecul rezultat se păstrează la frigider și se consumă pe parcursul unei zile, la o temperatură ușor mai rece decât cea a camerei. Acest remediu poate fi consumat ocazional sau pe termen lung, având beneficii nu doar pentru ficat, ci și pentru tensiunea arterială.

„Se amestecă toate, se pun într-un blender și se adaugă două pahare de apă. Amestecul rezultat se păstrează la frigider și se consumă pe parcursul unei zile, la o temperatură ușor mai rece decât cea a camerei. Remediul este recomandat să fie consumat ocazional sau pe o perioadă mai lungă de timp, având beneficii și pentru tensiunea arterială”, a mai precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Youtube video image

Ceaiul minune care face bine la digestie și curăţă ficatul

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a recomandat un ceai minune care promite să îmbunătățească digestia și să curățe ficatul, fiind ideal pentru persoanele care suferă de steatoză hepatică sau alte probleme hepatice. Acesta se prepară dintr-o jumătate de kilogram de prune uscate, fierte timp de 40 de minute în doi litri de apă. După fierbere, prunele se scot, iar în lichidul rămas se adaugă 100 de grame de tinctură de măceșe și se mai fierb puțin. Amestecul se lasă la infuzat cinci ore, după care se consumă câte 100 ml cu jumătate de oră înainte de masă, timp de 12 zile.

„Acest leac este pentru o protecție a ficatului, pentru că avem de foarte multe ori o steatoză hepatică (n.r. ficat gras) sau sunt multe persoane care au probleme destul de mari cu ficatul. Mai sunt alţii care au avut hepatită pe care au dus-o pe picioare și încă au virusul hepatitei. Iată cum se face elixirul pentru curățarea ficatului și a digestiei în sine. Se ia o jumătate de kilogram de prune uscate, se spală bine, se pun doi litri de apă și se fierb la foc încet 40 de minute. 

După ce a fiert, scoatem prunele de acolo și adăugăm în apă cam 100 de grame de tinctură de măceșe și le mai dăm o dată într-un foc. Apoi, le lăsăm așa cinci ore. După aceea, punem lichidul într-un borcănel şi trebuie să fie cam 1,2 litri. Bem din el câte 100 de mililitri cu jumătate de oră înainte de masă, timp de 12 zile. După aceea se face pauză timp de trei săptămâni și se poate repeta din nou”, a declarat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel