Remediul pentru buna funcționare a ”uzinei” umane. Lidia Fecioru: Beneficii și pentru tensiunea arterială

Data publicării:
FOTO: Freepik @Anna Tolipova
Descriere foto: FOTO: Freepik @Anna Tolipova

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit remediul care ajută la îmbunătățirea funcției ficatului.

Sănătatea ficatului este esențială întregului organism, ficatul fiind o adevărată uzină, cu peste 500 de funcții, iar cele mai importante sunt: funcția de procesare și stocare a glucidelor, proteinelor, lipidelor, vitaminelor și mineralelor; sintetizarea și secreția bilei; sintetizarea glucozei din acidul lactic și metabolizarea produșilor de degradare a globulelor roșii; transformarea substanțelor toxice în produși netoxici, care sunt eliminați prin bilă, precum și metabolizarea alcoolului, sprijin pentru sistemul imunitar; metabolizarea și depunerea fierului, precum și metabolizarea colesterolului. 

Detoxifierea ficatului se poate face prin eliminarea factorilor care duc la încărcarea ficatului, iar una dintre metode are legătură cu introdocerea în alimentație a produselor cu impact pozitiv asupra refacerii funcțiilor ficatului.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu naturist eficient pentru funcțiile ficatului.

”Este un remediu naturism pentru întărirea funcției ficatului. Stresul este un factor foarte important în ziua de astăzi în ceea ce privește ficatul și este bine ca din când în când să îi mai dăm și lui câte o pauză. Dacă ai un corp sănătos nu consider că trebuie ținute regimuri ca să se refacă, ci că trebuie să consumi lucruri bune care să refacă ficatul, să îl ajute să lucreze fără a recurge la suplimente”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”.

Ingredientele remediului pentru ficat

Potrivit Lidiei Fecioru, pentru obținerea acestui remediu natural avem de câteva ingrediente simple, ieftine și accesibile în orice perioadă a anului.

”Trei morcovi de aproximativ 10-15 cm, două mere verzi, o sfeclă roșie de mărimea unui ou de gâscă, o lămâie curățată de coajă, o bucățică de rădăcină de ghimbir și 2-3 frunze de salată.

Toate ingredientele se curăță și se pun în blender, adăugându-se două pahare de apă. Amestecul rezultat se păstrează la frigider și se consumă pe parcursul unei zile, la o temperatură ușor mai rece decât cea a camerei. Remediul este recomandat să fie consumat ocazional sau pe o perioadă mai lungă de timp, având beneficii și pentru tensiunea arterială”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și: Sucul natural care ajută la tratarea răcelilor. Lidia Fecioru: „Se bea de trei ori pe zi, după masă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Sonia Baciu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel