Replici tăioase între Jador și Jorge la Survivor All Stars. De la ce a izbucnit scandalul: „Habar nu are ce-i aia muncă”

Data publicării:

Chiar dacă au câștigat proviziile serii, certurile nu i-au ocolit pe Faimoși.

Proba pentru provizii de pe 15 februarie vine cu o victorie pentru Faimoși, la Survivor All Stars, care vor pleca în tabără cu toate ingredientele necesare pentru prepararea unor paste delicioase cu carne de vită. Astfel, concurenții au preferat să lase proviziile până în zorii zilei următoare, pentru a se bucura de recompensă la mic dejun. Ana Porgras era, astfel, extrem de entuziasmată să pregătească un preparat autentic italienesc, moment în care l-a văzut pe Jorge apucându-se de pregătirea legumelor, când a izbucnit un întreg conflict.

„Eu de azi noapte mă gândesc la cum să fac pastele astea, nu am putut să dorm de la gândul că voi face pastele. M-am trezit de dimineață focusată pe sarcina de a face de mâncare.”, a spus Ana Porgras, vizibil deranjată de faptul că Jorge s-a apucat să pregătească pastele înaintea ei.

„Lasă, măi, fetele. Ele au vrut să ne arate că ne gătesc, a fost o insultă, încât Ana a stat acolo, a crăpat de invidie.”, a spus și Zanni.

„Nu vrei să lași fetele să gătească?”, a intervenit imediat și Jador, văzând că Jorge nu renunță la pregătirea morcovilor.

„Taci din gură, dacă tu n-ai gătit în viața ta, nu înseamnă că alți bărbați nu știu să gătească”, a reacționat Jorge imediat.

„Nu mai avea trăsături de astea de fată, ți-am zis continuu.”, i-a răspuns ironic Jador.

„Trăsături de fată, ești puturos, îmi zici mie că am trăsături de fată, că ești tu puturos.”, a reacționat Jorge.

VEZI și: Scandal uriaș la Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp, la un pas de bătaie: „Am fost sigur că îi dă una, să îi rupă dinții”

 
Jador și Jorge, replici tăioase

După câteva clipe, Ana Porgras a plecat supărată din camp, pe plajă, întrucât Jorge nu avea niciun gând de a renunța la pregătirea legumelor. Acest lucru l-a făcut imediat pe Jador să ia atitudine și să-i spună mai multe lucruri acestuia.

„Lasă fetele să facă mâncare.”, a intervenit din nou Jador.

„Dacă ești bărbat frumos, ai trăsături de femeie, el nu face nimic din ce face un bărbat, nu face nimic aici în junglă, nu demonstrează că e bărbat.”, a spus Jorge, vizibil nervos de situația creată.

„O hărnicie pe bărbatul ăsta de n-ai văzut. Dacă ăsta trăia la mine la țară, știi câtă bătaie îi dădea tata? Habar nu are ce-i aia muncă.”, a adăugat Jador.

VEZI și: Roxana Nemeș, făcută cu ou și cu oțet de Cristi Mitrea: „Tu nu ai nicio abilitate, păr blond și ochi frumoși, atât”. Replicile dure nu s-au încheiat aici

Jorge, extrem de deranjat de atitudinea colegilor săi

Dacă mai întâi, Jorge a luat totul în spirit de glumă, când lucrurile au degenerat, artistul s-a enervat și a plecat brusc de acolo.

„Nu înțeleg cu ce vă deranjează dacă fac asta.”, a spus Jorge.

„Păi a plecat fata aia și ea știe să facă mâncare, a trăit în Italia.”, i-a răspuns Jador.

„Faceți, mă, voi, mă scuzați că am încercat să ajut, chiar îmi cer scuze. Să văd eu femeie din România care se supără că a venit bărbatul în bucătărie să vină so o ajute. Unde ați văzut asta în 2024? Eu nu pot să tai morcovul, că vor fetele să gătească, dar Zanni poate. Avem niște favoritisme, prietenisme...”, a spus Jorge, vizibil nervos.

„Este deranjant că în momentul în care ne-ai văzut pe plajă să curățăm oalele nu te-ai împlicat cu nimic.”, i-a reproșat direct Ana Porgras, moment în care cântărețul a plecat.

Citește și: Problemele de sănătate care au eliminat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor All Stars. Acum s-a aflat: „Abia am așteptat să spun treaba asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel