Această rețetă de chec cu mazăre este delicioasă și ideală pentru mesele cu prietenii.
Ingrediente:
170 g mazăre
1 cană brânză rasă
1 cană iaurt,
3-4 oua
1/2 cană ulei,
2 căni făină,
1 praf de copt,
sare, piper
Mod de preparare:
Mazărea trebuie pusă la fiert în apă fierbinte cu sare. Trebuie lăsată până dă în câteva clocote.
Ouăle trebuie amestecate bine cu ajutorul unui mixer, cu iaurtul, uleiul, brânza și la finla cu făina adăugată puțin câte puțin și praful de copt.
Potrivim de sare și pier, adăugăm mazărea, scursă bine și răcită, după ce a fiert.
Punem compoziția într-o tavă de chec, tapetată cu hârtie de copt. Băgăm în cuptorul preîncălzit, la 180C pentru circa 45 de minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News