Această rețetă de chiftele de pește este delicioasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
500 g merluciu
1 ceapă
2 căței de usturoi
1 ou
1 felie de franzelă
lapte
sare
1 linguriță piper
2 foi de dafin
mărar uscat
pătrunjel verde
Mod de preparare:
Peștele trebuie fiert pentru circa 15 minute. În apa în care fierbem peștele adăugăm sare, piper și foile de dafin.
După ce a fiert îl scoatem și îl curățăm de piele și oase.
Felia de pâine o vom înmuia în puțin lapte.
Peștele trebuie dat prin robotul de bucătărie, peste care adăugăm franzela, oul, usturoiul strivit, ceapa tăiată mărunt, sare, piper, mărar și pătrunjel.
Se formează chiftelele, se pun în tava tapetată cu hârtie de copt și se bagă la 180C.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News