Rețetă Ciorbă de miel. TRUCUL lui Cătălin Scărlătescu, moștenit de la bunica sa

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit trucul secret, moștenit de la bunica sa, pentru rețeta de ciorbă de miel.  

Cătălin Scărlătescu vine cu o propunere dietetică pentru masa de Paște. Trucul folosit de acesta pentru prepararea ciorbei de miel, face preparatul nu doar delicios, ci și ușor pentru siluetă. 

Ingrediente

un kilogram de carne de miel cu os (gât, spate, cap),
un morcov mare
o ceapă medie (75 g)
2 fire de ceapă verde
un fir de pătrunjel rădăcină
o bucată de țelină (30-40 g)
un ardei gras mic
2 roșii de dimensiune medie, care se opăresc și se curăță de coajă.
3 linguri ulei de măsline
300 g de smântănă grasă
sare și piper după gust
orez 
bucăți de coaste de miel
cozi de leuștean
usturoi

Trucul lui Cătălin Scărlătescu


Potrivit Observator News, zeama de lămâie este unul dintre trucurile lui Cătălin Scărlătescu.
Renumitul chef folosește zeama de lămâie pentru a acri ciorba de miel. De asemenea, el adaugă și usturoi în acest preparat, despre care spune că va da ciorbei un gust aparte.

Mod de preparare

 

Legumele și verdeața se lasă la călit. După aceea, se adaugă câteva linguri de făină (3, maxim 4, dacă oala este mai mare). Trucul lui Cătălin Scărlătescu este foarte util și toată lumea va observa diferența.

După ce făina s-a lipit de legume, se adaugă, treptat, zeama în care au fiert oasele de la carnea de miel. Spre final, poți adăuga bucățile de carne, tăiate în funcție de preferințe. Se adaugă zeama de lămâie și smântâna, iar ciorba va fi gata de servit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel