Rețetă cocktail pentru noaptea de REVELION: Punci cu bere și portocale

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Moritz Mentges
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Moritz Mentges

Noaptea dintre ani trebuie să fie una specială, astfel că și băuturile savurate de revelion trebuie să fie alese cu grijă, pentru a completa atmosfera festivă. Vă propunem Punci cu bere și portocale, o băutură care impresionează și cele mai pretențioase papile gustative.  

Punci cu bere și portocale

2 portocale
1 bucată ghimbir
1 lingură
zahăr
500 ml bere de grâu rece
500 ml suc de portocale rece


Mod de preparare

 

Portocalele se decojesc și se desfac felii, pentru a colecta sucul. 

Ghimbirul se dă prin răzătoare, după care se amestecă cu zahăr și cu feliile de portocală. Amestecul se lasă la frigider pentru 30 de minute. 


Berea, sucul de portocale rece și sucul colectat de la tăierea portocalelor, se adaugă într-un vas, peste care adăugăm amestecul de felii de portocale pe care l-am lăsat în frigider. 


Cocktailul este gata de servire!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel