Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Ce bine arată. Nu ai cum să nu mănânci așa ceva” / Video

Data publicării:
Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Ori de câte ori vrea să-și răsfețe soțul, Cristina Șișcanu îi pregătește lui Mădălin Ionescu un preparat delicios. Prezentatorul TV a rămas impresionat de mâncarea gătită de soția sa.

Cristina Șișcanu își pune în valoare abilitățile culinare pe rețelele de socializare de fiecare dată când are ocazia. Prezentatoarea TV și-a delectat soțul cu o rețetă simplă, dar extrem de gustoasă: franzelă umplută la cuptor. Mădălin Ionescu a fost vizibil impresionat de preparatul soției sale, exprimându-și entuziasmul pe rețelele sociale.

„Ce bine arată. Nu ai cum să nu mănânci așa ceva. Nu ai cum!”, a reacționat Mădălin Ionescu.

Te-ar putea interesa și: Înghețată de cafea făcută în casă, fără zahăr. Carmen Brumă a oferit cea mai delicioasă rețetă, ideală pentru zilele caniculare: „Se prepară foarte ușor”

Ingrediente

- O franzelă

- 5 ouă

- Ceapă verde

- Bacon

- Cașcaval ras

Te-ar putea interesa și: Dany Boy a dat cărțile pe față, după ce s-a spus că și-a bătut iubita cu bestialitate. Avem prima reacție a concurentului de la Insula Iubirii: „Lumea a văzut imaginile”

Te-ar putea interesa și: Salată delicioasă și sănătoasă cu pui crispy ca la fast food. Rețeta pe care nu ai voie să o ratezi vara asta. Are puține calorii / video

Mod de preparare

Începe prin a tăia partea de sus a franzelei pentru a crea un capac. Apoi, apasă ușor în interiorul franzelei pentru a o goli de miez, lăsând doar pereții și partea de jos intacte. Acest pas creează spațiu pentru umplutură. Într-un bol, bate 5 ouă și adaugă ceapă verde tăiată mărunt. Asezonează cu sare după gust și încorporează baconul tăiat felii. Amestecă bine toate ingredientele pentru a obține umplutura. Toarnă ouăle și ingredientele în interiorul franzelei pregătite. Presară deasupra cașcaval ras pentru un plus de savoare și textură.

Așază franzela umplută într-o tavă de copt și pune-o în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius. Coace timp de 15 minute sau până când franzela devine aurie și cașcavalul se topește și se rumenește. Apoi, scoate franzela din cuptor și las-o să se răcească puțin înainte de a o tăia. Servește caldă pentru a te bucura de aroma sa.

„Ce putem face dintr-o franzelă? Ceva foarte atrăgător, gustos. Mădălin și Petra mă bat la cap să o fac. Tăiem partea de sus. Apăs aici în interior. O să scot din miez ca să am spațiu, pentru că o voi umple. Am aici 5 ouă și turnăm aici. Punem niște ceapă verde. Pun un pic de sare deasupra și punem și bacon. Dintr-o chestie de genul acesta mănâncă o familie întreagă. Deasupra punem cașcaval ras, umplem bine și e gata. O băgăm la cuptor la 180 de grade, timp de 15 minute. Vai de mine, uitați-vă cum arată! Arată delicios și miroase bine.E foarte gustos! Super arată. Rețeta asta nu e una de dietă”, a spus Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Facebook.    

Te-ar putea interesa și: Cum a reușit medicul Monica Pop să dea jos 37 de kilograme: „Sunt lucruri nemedicale și nu o să spună niciodată un medic serios așa ceva”

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu, rețetă delicioasă de pizza proteică: „Se face foarte repede, e foarte gustoasă și nici nu îți e frică că te îngrași” / Video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel