Această rețetă de brioșe cu banane este delicioasă și o variantă ideală a acestui desert miunat, dar fără gluten.
Ingrediente:
2 linguri de semințe de in măcinate
6 linguri de apă
2 ¼ căni de făină de migdale
1 ½ linguriță de praf de copt
½ linguriță de bicarbonat de sodiu
½ linguriță de sare
3 banane coapte
¼ cană sirop de arțar
1 linguriță de vanilie
¼ cană de chipsuri de ciocolată
Mod de preparare:
Amestecați semințele de in măcinate cu apa într-un bol mic. Într-un bol mai mare, amestecați făina de migdale, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Pasați bananele cu o furculiță, peste care adăugați siropul de arțar, vanilia și amestecul de semințe de in.
Amestecați făina și compoziția de banane. Puneți acum și chipsurile de ciocolată.
Tapetați o formă de brioșe cu folii de hârtie și umpleți cu aluat.
Coaceți timp de 20 de minute la 170 C.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News