Această rețetă de chifteluțe cu ciuperci este ușor de preparat și gustoasă. Iată cât de rapid o poți pregăti chiar tu.
Ingrediente:
600 g ciuperci
2 cartofi fierți în coajă
2 felii de pâine
1 ceapă
2 căței de usturoi
o linguriță de mărar tocat
2 linguri de făină
2 linguri de pesmet
sare, piper
Mod de preparare:
Cartofii îi vom curăța de coajă după ce i-am fiert și îi vom pune într-un bol unde îi pasăm.
Ciupercile se curăță, se taie și se călesc împreună cu ceapa și usturoiul în doua linguri de ulei. Ulterior se pun într-un blender și se mixează bine.
Amestecam cu cartofii și pâinea pe care o vom înmuia în apa, faina și pesmetul.
Punem mărarul, sare și piper.
Amestecăm bine și formăm chifteluțe rotunde pe care le dam prin faina. Le prăjim în ulei încins.
Pofta buna!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News