Această rețetă de chifteluțe de pui marinate cu mozarella este delicioasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
300 g carne de pui
100 g miez de pâine înmuiat în apă
1 ou
1 ceapă verde
2 căței de usturoi
500 ml suc de roșii
50 ml vin alb
50 ml apă
3 linguri de ulei
3 foi de dafin
1 linguriță de miere
150 g mozarella
faină pentru modelat
sare și pătrunjel după gust
Ingrediente:
Carnea de pui o vom da prin mașina de tocat sau o vom cumpăra gata tocată. Vom da prin mașina de tocat și pâinea, ceapa verde și cățeii de usturoi. Vom pune toate aceste ingredinte într-un bol și le vom amesteca cu oul și sare.
Formăm chifteluțele cu ajutorul făinei.
Într-o cratiță punem 3 linguri de ulei și lăsăm să se încingă. Punem chifteluțele la prăjit și le lăsăm până devin arămii.
Luăm tigaie de pe foc și adăugăm sucul de roșii, vinul, mierea și foile de dafin. Punem pe foc și amestecăm cu un capac. Lăsăm circa 15 minute.
La final adăugăm mozarella, mai lăsăm 5 minute pe foc. Presărăm și pătrunjelul tocat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News