Această rețetă de ciorbă de vită cu borș și tăieței de casă este gustoasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
300 g mușchi de vită
2 morcovi
2 ardei grași
2 cartofi
200 g taieței de casă
1 buc pătrunjel rădăcină
2 cepe verzi
500 ml suc de roșii
750 ml borș
1 ceapă
1 legătură de pătrunjel
Mod de preparare:
Cranea trebuie spălată și tăiată cubulețe. O vom pune la fiert și vom lua spuma. Aruncăm prima apă și clătim oala. Când carnea este aproape fiartă punem și legumele tăiate mărunt și sucul de roșii.
Lăsăm pe foc circa 20 de minute și punem cartofii împreună cu tăiețeii de casă.
Borșul îl vom fierbe separat. După ce cartofii și tăiețeii au fiert, punem borșul în ciorbă. Dăm totul într-un clocot și la final condimentăm cu sare.
La final adăugăm pătrunjelul și ceapa tocate mărunt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News