Rețetă de Ciorbă de vită cu borș și tăieței de casă

Data publicării:
Ciorbă, sursa pixabay/ autor RitaE
Descriere foto: Ciorbă, sursa pixabay/ autor RitaE

Această rețetă de ciorbă de vită cu borș și tăieței de casă este gustoasă și ușor de preparat. 

Ingrediente:


300 g mușchi de vită

2 morcovi 

2 ardei grași

2 cartofi 

200 g taieței de casă

1 buc pătrunjel rădăcină

2 cepe verzi 

500 ml suc de roșii

750 ml borș

1 ceapă

1 legătură de pătrunjel 


Mod de preparare:


Cranea trebuie spălată și tăiată cubulețe. O vom pune la fiert și vom lua spuma. Aruncăm prima apă și clătim oala. Când carnea este aproape fiartă punem și legumele tăiate mărunt și sucul de roșii. 

Lăsăm pe foc circa 20 de minute și punem cartofii împreună cu tăiețeii de casă. 

Borșul îl vom fierbe separat. După ce cartofii și tăiețeii au fiert, punem borșul în ciorbă. Dăm totul într-un clocot și la final condimentăm cu sare. 

La final adăugăm pătrunjelul și ceapa tocate mărunt. 


Poftă bună!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel