Această rețetă de creveți cu sos Alfredo este delicioasă și ușor de preparat, dar cu un conținut scăzut de carbohidrați.
Ingrediente:
1 lingură de ulei de măsline
1 kilogram de creveți, decojiți
½ linguriță de sare
½ linguriță de piper negru
1 linguriță de praf de usturoi
1 kilogram de zoodles (noodles din dovlecei)
1 ceașcă de sos Alfredo fără lapte, organic
Busuioc proaspăt, pentru servire
Mod de preparare:
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și încălziți-o la foc mediu.
Adăugați în tigaie 1 kilogram de creveți, ½ linguriță de sare, ½ linguriță de piper negru și 1 linguriță de pudră de usturoi și gătiți creveții aproximativ 3 până la 4 minute, apoi dați-i deoparte.
Adăugați în tigaie, tot la foc mediu, 1 kilogram de zoodles și 1 cană de sos Alfredo organic fără lapte și lăsați să fiarbă timp de 3 minute.
Adăugați creveții înapoi în tigaie și amestecați bine, apoi serviți cu busuioc proaspăt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News