Această rețetă de gogoși pufoase este delicioasă și ușor de preparat. Iată care sunt ingredientele de care vei avea nevoie.
Ingrediente:
½ cană de sirop de arțar
1 cană de lapte de migdale neîndulcit
¼ cană plus 1 lingură de ulei de nucă de cocos
2 lingurițe de extract de vanilie
1 ½ cești de făină fără gluten
½ linguriță de sare
2 lingurițe de praf de copt
½ ceașcă de pudră de cacao
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 160 C și pulverizați ușor 2 forme de gogoși cu ulei vegetal.
Amestecăm ¼ ceașcă sirop de arțar, ¾ ceașcă lapte, ¼ ceașcă ulei de nucă de cocos și 2 lingurițe de extract de vanilie.
Într-un bol amestecăm făina, sarea și praful de copt.
Punem amestecul de sirop de arțar peste făină și amestecăm până la omogenizare.
Punem uniform aluatul în formele de gogoși și coacem timp de 15 minute.
După ce s-au făcut le scoatem și le lăsăm la răcit.
Amestecăm restul de ¼ de cană de sirop de arțar, ¼ de cană de lapte și 1 lingură de ulei de nucă de cocos cu pudra de cacao.
Ungem gogoșile cu această glazură de ciocolată.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News