Această rețetă de paste cu pancetta și ou este gustoasă și rapid de preparat. Iată care sunt ingredientele de care vei avea nevoie.
Ingrediente:
500 g paste ( spaghete )
1 ceapă mică
200 g pancetta
3-4 ouă
100 g parmezan ras
2 căței de usturoi zdrobiți
1 lingură ulei măsline
frunze de pătrunjel proaspat
sare, piper
Mod de preparare:
Pastele le vom pune la fiert în apă cu sare.
Într-o tigaie vom pune puțin ulei și usturoiul zdrobit. După ce l-am lăsat pentru a dat aromă uleiul îl vom scoate. Punem pancetta tăiată cubuleșe la călit.
Adăugăm și ceapa tocată mărunt peste pancetta.
După ce au fiert pastele le adăugăm și pe ele peste pancetta.
Într-un bol vom bate ouăle cu 1/2 din apa în care au fiert pastele. Adăugăm parmezanul ras, sare, piper măcinat. Amestecăm cu ajutorul unui tel.
Peste pastele încălzite în tigaie, se vor adăuga ouăle bătute, în ploaie, amestecându-se bine.
Presărăm deasupra pancetta și pătrunjel.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News