Această rețetă de paste cu sos de roșii și anghinare este delicioasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
200 gr spaghetti
100 gr rosii cherry marinate
2 linguri ulei aromat
8 bucati de anghinare în borcan
frunze de busioc
sare
Mod de preparare:
Vom pune pastele la fiert în apă cu sare.
Roșiile cherry le mixăm până devin pastă.
Într-o tigaie largă punem uleiul aromat pe care îl lăsăm la încins. Adăugăm paste de roșii și lăsăm pentru circa 3-4 minute. Către final punem și bucățile de anghinare. Dregem cu sare.
Scurgem pastele și le punem direct în sos. Punem puțină sare, apoi adăugăm 100 ml din apa în care au fiert.
Amestecăm până se îngroașă sosul. Punem și câteva frunze de busuioc la final.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News