Această rețetă de cartofi cu ciuperci și ceapă la tigaie este gustoasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
1 kg cartofi fierți în coajă
500 g ciuperci proaspete
3 cepe
2-3 căței de usturoi
3-4 linguri ulei
sare
piper
chimen, cimbru, rozmarin, oregano
verdeață tocată
Mod de preparare:
Fierbem cartofii în coajă, în apă cu 2 linguri de sare. Îi decojim și îi lăsăm deoparte.
Tocăm ceapa și dăm usturoiul prin presă.
Ciupercile le vom tăia în bucăți mari, la fel și cartofii.
Încingem bine o tigaie, punem ciupercile și 3 linguri de ulei. Le sotăm la foc mare. Punem și ceapa și usturoiu. Asezonăm cu sare și piper, dar și 1/2 linguriță de chimen.
Când ceapa s-a înmuiat și a devenit sticloasă punem în tigaie și cartofii. Mai adăugăm ulei în caz de nevoie. Lăsăm pe foc 3-4 minute amestecând cu o spatulă.
Asezonăm cu sare și piper. Presărăm pătrunjelul și mărarul.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News