Rețetă de post. Ciorbă de leurdă

Data actualizării: | Data publicării:
Supă de leurdă, sursa pixabay/ autor zelaaulu
Descriere foto: Supă de leurdă, sursa pixabay/ autor zelaaulu

Ciorba de leurdă este foarte gustoasă, sănătoasă și se prepară extrem de rapid.

INGREDIENTE:

2 morcovi

1 radacina patrunjel

400 g leurda

250 ml bulion sau 2 linguri pasta de tomate

vegeta

marar verde tocat

ulei

MOD DE PREPARARE: Zarzavatul se curăță și se taie rondele. Morcovii se călesc în puțin ulei pentru a da o culoare frumoasă ciorbei. Se adaugă apoi apa peste ei, leurda și pătrunjelul. Se lasă să fiarbă bine. Când sunt toate aproape fierte se adaugă bulionul( pasta de roșii) și se mai dă un clocot. Se potrivește gustul cu vegeta.

POFTĂ BUNĂ!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel