Această rețetă de supă cremă de dovleac este ideală pentru Postul Paștelui. Este ușor de preparat și foarte delicioasă.
Ingrediente:
400 gr dovleac
2 cepe
2 cartofi
1 morcov
1 păstârnac
1 ceașcă de lapte de cocos
sare
piper
boia iute
ulei
Mod de preparare:
1. Cureți dovleacul și ceapa, tai dovleacul cubulețe și ceapa mărunt și le călești în aproximativ 10 minute, apoi adaugi o ceașcă de apă și lași să se înăbușe 15-20 de minute.
2. Cureți cartofii, morcovul, păstârnacul, le tai cuburi și le pui la fiert într-o oală cu apă cât să le acopere. Adaugi dovleacul cu ceapa călite și le fierbi împreună până ce toate sunt bine pătrunse.
3. Pasezi apoi totul, dacă e nevoie subțiezi supa cu lapte și potrivești de sare, piper și boia. După gust, merge și cu pătrunjel.
Masa este gata! Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News