Rețetă de post. Tocăniță de ciuperci

Data publicării:
Ciuperci, foto Unsplash/ autor: Sébastien Marchand
Descriere foto: Ciuperci, foto Unsplash/ autor: Sébastien Marchand

Această rețetă de tocăniță de ciuperci este gustoasă și usor de preparat. Iată de ce ingrediente vei avea nevoie. 

Ingrediente: 

 

1 kg ciuperci 

4 căței de usturoi 

1 dovlecel 

2 linguri ulei de măsline 

1/2 linguriță nucșoară 

pătrunjel verde 

sare 

piper 

 

Mod de preparare:

 

Ciupercile trebuie curățate și spălate bine. Vor fi tăiate în sferturi, iar piciorușele se mărunțesc. 

Le punem într-o tigaie cu ulei încins și un praf de sare. Când încep să lase zeamă, adăugăm și dovlecelul pe care l-am dat pe răzătoare. 

Se pune un capac și se lasă 10-15 minute. 

După care se adăugă praful de nucșoară și usturoiul strivit și se mai lasă 2 minute. 

Se condimentează cu sare și piper. 

Înainte de servire, presărăm pătrunjelul tocat mărunt. 

 

Poftă bună!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel