Rețetă de post. Tocăniță de conopidă

Data actualizării: | Data publicării:
Tocăniță de conopidă, sursa pixabay/ autor misskursovie2013
Descriere foto: Tocăniță de conopidă, sursa pixabay/ autor misskursovie2013

Tocănița de conopidă este extrem de gustoasă și se prepară ușor și rapid.

INGREDIENTE:

1 buc. conopidă mare

1 cutie suc de roșii

2 cepe

1 legătură pătrunjel

sare, ulei după gust

MOD DE PREPARARE:

Conopida se desface buchețele, se spală și se fierbe în apă cu sare. Ceapa o curățăm, o spălăm și o tăiem mărunt, o călim în puțin ulei. Conopida o punem într-o oală cu un pahar din apa în care a fiert, adăugăm ceapa călită și sucul de roșii, lăsăm la fiert, când este gata presărăm verdeața! 

POFTĂ BUNĂ!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel