Rețetă de post. Tocăniță picantă cu năut

Data publicării:
Tocanita, foto unsplash/ sursa Weronika Krztoń
Descriere foto: Tocanita, foto unsplash/ sursa Weronika Krztoń

Această rețetă picantă de năut este delicioasă și ușor de preparat. Iată care sunt ingredientele de care vei avea nevoie. 

Ingrediente:


1 conservă năut 

1 conservă roșii 

1 morcov

1 bucată țelină

1 ardei capia

1 dovlecel

1 ceapă mare

1 ardei iute

sare, piper

pătrunjel verde


Mod de preparare:


Legumele vor fi curățate și spălate bine. Morcovul și ceapa le vom tăia rondele, iar ardeul, țelina și dovlecelul, cuburi. Ardeiul iute îl vom toca mărunt. 

Legumele le vom căli în ulei până se înmoaie. Adăugăm roșiile și lăsăm să dea într-un clocot. Punem și năutul scurs bine. Punem apă și lăsăm să fiarbă la foc mic. 

La final adăugăm pătrunjelul verde, tocat mărunt.


Poftă bună!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel