Această rețetă de varză la cuptor este alegerea ideală pentru postul Paștelui. Iață cât de ușor o poți prepara chiar tu.
Rețeta de varză la cuptor cu morcov și ceapă este extrem de delicioasă și ușor de gătit. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și modul de preparare.
Ingredinte:
1 varză mai mare
2 cepe
1 morcov
1 linguriță boabe de piper
2 linguri de bulion
3 lunguri de ulei
1 foaie de dafin
sare
piper
Mod de preparare:
1. Varza se toacă mărunt, se presară cu sare, se frământă și se lasă așa.
2. Între timp ceapa, tăiată mărunt și morcovul ras se pun să se călească în uleiul încins, în prealabil.
3. După ce s-au înmuiat puțin, se adaugă varza scursă de suc și se lasă pe foc circa 20 de minute să se călească împreună.
4. Se transferă într-un vas de cuptor, se pun piperul, foaia de dafin, se toarnă bulionul diluat cu apă și se lasă la cuptor încă 30 de minute.
Se servește cu mămăliguță caldă și ardei iute. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News