Această rețetă de supă cremă este delicioasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
1 kg dovleac
1 ceapă mare
1 felie rădăcină de țelină
4 căței de usturoi
2 cartofi
300 ml supă de pui
2 linguri smântână
2 linguri ulei
sare, piper
Mod de preparare:
Ceapa și țeline vor fi tocate mărunt și puse la călit în ulei încins. După ce se înmoaie ceapa, se adaugă și usturoiul și se mai lasă 1 minut.
Punem peste aceste ingrediente și dovleacul și cartofii tăiați cuburi. Punem peste supa de pui și apă cât să le cuprindă. Condimentăm cu sare și piper.
Se lasă la fiert 15 minute după ce apa a început să fiarbă, până ce cartofii sunt făcuți.
Se mixează totul și se adăugă sare. Se mai lasă pe foc 5 minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News