Andreea Marin a dezvăluit cum prepari cea mai gustoasă vânătă coaptă, în doar câteva minute.
În vârstă de 46 de ani, Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din România. Pentru a avea o siluetă impecabilă, aceasta face mult sport și este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Andreea Marin și-a adaptat toate rețetele noilor reguli de dietă.
Andreea Marin este un exemplu pentru multe doamne și domnișoare din România, iar rețetele ei au inspirat multe persoane care își doresc să slăbească. Tocmai de aceea, vedeta a decis să le dezvăluie și rețeta ei de vânătă coaptă.
"Să începem săptămâna cu un răsfăț, o bunătate care se gătește în doar câteva minute: vânătă coaptă. Câteva minute la cuptor vânăta așezată întreagă în tavă, apoi o tai pe jumătate și adaugi iaurt grecesc deasupra, brânză feta, oregano. După ce scoți din cuptor, adaugi mărar proaspăt, rodie, spanac, mai poți pune și zatar, usturoi sau ardei iute praf, ardei copt tăiat în bucăți mici, mentă, fistic, fiecare pune ce dorește după gust, eu nu am folosit acum ultimele ingrediente menționate. Cert e că e gustos, ușor, sățios și parfumat, nu e nevoie să mănânci cu pâine sau cu pită. Poftă mare și o săptămână cu sănătate și cu spor!", a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.
„Pâinica promisă de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar 5 minute! Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută în casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi).
Așadar :
65g făină de migdale ( cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar)
2 ouă întregi
2 linguri de unt topit
o linguriță mică de praf de copt
sare după gust
Eu adaug diverse semințe și condimente : chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.
Când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de ștevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove.
Amesteci totul intr-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți sa mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea”, a dezvăluit Andreea Marin pentru emisiunea „Teo Show”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News