Andreea Marin te învață cum să prepari o supă cremă de legume delicioasă în doar câteva minute.
Andreea Marin arată senzațional la cei 46 de ani ai săi, dar este mereu atentă la ceea ce mănâncă și face sport. Aceasta le dezvăluie uneori fanilor de pe rețelel de socializare rețetele sale sănătoase.
Vedeta a dezvăluit acum o rețetă rapidă pentru supa cremă de legume, pe care o știe de la Carmen Barcan, terapeut. Aceasta spune că este gata în doar câteva minute și este foarte sănătoasă, potrivită pentru cei care vor să aibă o siluetă mai suplă.
„-o jumătate de ceapă;
-2 - 3 caței de usturoi;
-două mâini de ciuperci, de care vă plac, sau alt ingredient principal după gustul vostru (de pildă, linte, țelină, dovleac...) eu am ales să pun ciuperci, dar și puțin dovleac și niște morcovi pitici, i-am pus de drag, căci sunt din grădina noastră și au gustul tale bun, creștem orice legumă, fruct sau plantă verde fără a folosi chimicale;
- un cartof dulce (eu am avut unul normal) de mărime medie;
- sare și puțin unt.
Legumele tăiate cubulețe au fost puse în aparatul de făcut supe cremă, ciorbe sau smoothie, adaugi doar apă peste ele, cam o cană și jumătate, și transformă singur totul în supă cremă în 23 de minute, iar la final adaugi doar puțin ulei, parmezan dacă vrei, pătrunjel sau mărar, eu am pus și frunze de busuioc din grădină”, a scris Andreea Marin pe Instagram.
Vezi această postare pe Instagram
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News