Andreea Marin a intrat de curând la un regim special. Vedeta ține o dietă din care a exclus zahărul și glutenul, astfel că a adaptat toate rețetele noilor reguli. Prezentatoarea Tv a dezvăluit cum prepară cea mai gustoasă negresă dietetică.
Andreea Marin a apelat la o dietă restrictivă după perioada sărbătorilor. Vedeta a exclus total zahărul și glutenul din alimentație și s-a pus pe gătiti.
După ce a dezvăluit rețeta de pizza dietetică, prezentatoarea TV vine cu o nouă propunere: NEGRESĂ dietetică, fără zahăr și făină.
"Pentru mine, ce-i drept, a ieșit la a doua încercare, dar nu e o rușine să recunoști când greșești și ratezi ce ți-ai propus. Așa se întâmplă când nu alegi bine ingredientele și te grăbești. A doua încercare a fost din nou cu ghinion, altul de data asta, dar am dres busuiocul, cum se spune", a scris vedeta pe instagram.
Chiar dacă nu i-a ieșit din prima și nici din a doua, vedeta spune că a meritat efortul și recomandă internăuților să încerce deliciul gastronomic. Ea spune că a ales greșit ciocolata pentru prima încercare, folosind una extrem de amară. Cea potrivită, spune ea, este ciocolata îndulcită cu stevia. La a doua încercare, îndemânarea i-a creat probleme. A scăpat bolul cu ciocolată și a fost nevoită să renunțe la preparare. A treia încercare a fost cu noroc.
Ingrediente
160 gr ciocolata neagră topită
175 gr unt topit
3 ouă bătute
40 gr cacao
80 gr făină de migdale ( nu făină albă !)
50 gr migdale și cocos fulgi - pentru ornament la final
100 gr pudră de ștevie sau 5 picaturi ștevie sirop
eventual câteva nuci
Mod de preparare
Se amestecă, toate fără fulgii ce se pun la final, eu am pus și puțin gem fără zahăr, îmi place combinația ciocolată - căpșuni. Nu uitați sa puneți in tava de chec hartie de copt. Se bagă la cuptor 30 min la 190 grade. Poftă mare!
View this post on Instagram
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News