Această rețetă de vinete umplute cu cușcuș este gata în doar 45 de minute.
Ingrediente:
1 vânătă medie
100 g cușcuș
2 fire ceapă verde
1 fir usturoi verde
sare
piper
boia
turmeric
Mod de preparare:
Vânăta trebuie tăiată în jumătate, pe lungime și crestată ușor. O ungem cu ulei, o presărăm cu sare și piper și o băgăm la cuptor pentru 30 de minute la 160C. Între timp pregătim boabele de cușcuș.
Vânăta trebuie scoasă din cuptor și cu ajutorul unei linguri, scoatem o parte din miez. Îl mărunțim și îl amestecăm cu boabele de cușcuș, ceapa, usturoiul și condimentele.
Umplem cele două jumătăți de vânătă și le băgăm din nou la cuptor pentru alte 15 minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News