Nicolai Tand a dezvăluit o rețetă delicioasă pe bază de pui.
"Puiul l-am condimentat, l-am încrestat, i-am dat sare, piper, l-am lăsat la marinat un mic. Într-o tigaie, i-am dat puțină culoare cu ulei de floarea soarelui amestecat cu măsline, să nu se ardă prea tare, după aceea am pus niște ceapă, măslinele, am pus și puțin vin alb, dar și puțin de apă. Spre final, adăugăm năutul și mai lăsăm puți, să fiarbă, iar apoi și niște pătrunjel. Am pus zeamă de lămâie și îi dă un gust mai acidulat, am pus măsline negre, nu verzi, și îi dă un pic de culoare.", a declarat chef Nicolai Tand, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de pe Antena 1.
Andreea Marin este o mare iubitoare a gastronomiei. Vedeta încercă tot felul de rețete și chiar adaptează unele preparate, pentru a le face sănătoase și de dietă. După rețeta de pâine de casă și dulciurile fără zahăr, prezentatoarea TV vine cu o nouă propunere delicioasă: Supa cremă de legume.
„Avantajul nostru la Creative Hub Voice&Visibility, locul nostru de muncă și creație, e faptul că bucătăria nu e doar studio de filmări, ci e și funcțională și e o plăcere să gătim rețete rapide și sănătoase pentru pauza de prânz. Azi, o supă cremă de legume în care dovleacul portocaliu și dulceag predomină, și a ieșit o bunătate numai bună de savurat în Grădina cu Miresme, locul meu preferat de relaxare.
dovleac după gust, cam de mărimea unui măr mare, asta e măsura mea.
o jumătate de ceapă,
vârful unui ardei roșu,
un vârf de ardei verde sau portocaliu,
30 grame de țelină,
tot atât și păstârnac,
un cartof galben,
puțin cartof dulce,
o treime am pus eu,
două cubulețe de unt,
sare,
piper,
dulceață de ardei iute,
praf de usturoi
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News