Rețeta lui chef Nicolai Tand: Pui cu măsline și năut

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani/ Instagram, Nicolai Tand
Descriere foto: Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani/ Instagram, Nicolai Tand

Nicolai Tand a dezvăluit o rețetă delicioasă pe bază de pui.

Ingrediente

  • 2 pulpe mari de pui
  • 2 cepe de mărime medie
  • sare și piper, după gust
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu ulei de floarea soarelu
  • i200 ml supă de pui sau apă
  • 200 ml vin demi sec
  • 50 gr măsline negre
  • 150 gr năut din conservă
  • pătrunjel verde

 

Rețetă de pui cu măsline și năut - Mod de preparare

"Puiul l-am condimentat, l-am încrestat, i-am dat sare, piper, l-am lăsat la marinat un mic. Într-o tigaie, i-am dat puțină culoare cu ulei de floarea soarelui amestecat cu măsline, să nu se ardă prea tare, după aceea am pus niște ceapă, măslinele, am pus și puțin vin alb, dar și puțin de apă. Spre final, adăugăm năutul și mai lăsăm puți, să fiarbă, iar apoi și niște pătrunjel. Am pus zeamă de lămâie și îi dă un gust mai acidulat, am pus măsline negre, nu verzi, și îi dă un pic de culoare.", a declarat chef Nicolai Tand, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de pe Antena 1.

Andreea Marin, rețetă de DIETĂ: Supă cremă de legume cu dovleac dulceag

Andreea Marin este o mare iubitoare a gastronomiei. Vedeta încercă tot felul de rețete și chiar adaptează unele preparate, pentru a le face sănătoase și de dietă. După rețeta de pâine de casă și dulciurile fără zahăr, prezentatoarea TV vine cu o nouă propunere delicioasă: Supa cremă de legume.

„Avantajul nostru la Creative Hub Voice&Visibility, locul nostru de muncă și creație, e faptul că bucătăria nu e doar studio de filmări, ci e și funcțională și e o plăcere să gătim rețete rapide și sănătoase pentru pauza de prânz. Azi, o supă cremă de legume în care dovleacul portocaliu și dulceag predomină, și a ieșit o bunătate numai bună de savurat în Grădina cu Miresme, locul meu preferat de relaxare.

Ingrediente

dovleac după gust, cam de mărimea unui măr mare, asta e măsura mea. 
o jumătate de ceapă,
vârful unui ardei roșu,
un vârf de ardei verde sau portocaliu, 
30 grame de țelină, 
tot atât și păstârnac, 
un cartof galben, 
puțin cartof dulce, 
o treime am pus eu,
două cubulețe de unt, 
sare, 
piper,
dulceață de ardei iute,
praf de usturoi

Citește continuarea AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel