Rețetă: Paste cu unt și parmezan

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Pastele cu un și parmezan sunt foarte gustoase și se prepară ușor, cu doar câteva ingrediente.

INGREDIENTE 

400 g paste fettucine uscate 

300 ml smântână de gătit 

200 g parmezan ras

 30 g unt 

nucșoară proaspăt rasă după gust

 piper negru

 

MOD DE PREPARARE: 

 Într-o tigaie, pe foc se amestecă smântâna de gătit, untul și nucșoara. Adăugați și parmezanul. După ce au fiert, scurgeți pastele. Păstrați cam 100 de ml din apa în care au fiert pastele. Puneți pastele peste amestecul de smântână și parmezan și amestecați. Dacă sosul e prea dens începeți să adăugați treptat apa de la paste.Se servesc cu piper proaspăr măcinat.

 

POFTĂ BUNĂ!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel