Checul cu portocale și cacao este perfect pentru masa de Crăciun.
INGREDIENTE
100 g ciocolata neagra
100 g coaja de portocale confiata
2 bucati oua
125 g zahar
125 g unt
150 g faina
1 plic praf de copt
1 ceasca unt pentru tava
MOD DE PREPARARE:
Untul se freaca cu zaharul. Dupa ce acesta s-a topit, se adauga ouale, faina si praful de copt. Se rade ciocolata si se adauga în amestec, se adauga si coaja de portocala, se amesteca usor si se toarna aluatul în forma de chec unsa cu unt. Se coace 15 minute la foc mare, apoi se micsoreaza focul si se coace înca 45 de minute. Dupa ce trece testul cu scobitoarea, se lasa 15 minute sa se raceasca înainte de a-l scoate din forma.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News